Betöltés...

Micro Mini2Grow Deluxe Magic LED roller üléssel, red

Ár: 49.990 Ft

Az eredeti 3 kerekű svájci roller üléssel, ami 2012-ben 77.000 darab termék közül elnyerte az év világjátéka címet. Válaszd az eredeti találmányt, minden más 3 kerekű roller ennek a másolata.

Szülő által kormányzott svájci roller üléssel avagy Trike az eredeti svájci találmány

Remek módja annak, hogy kisgyermekeddel akár 1 éves kortól ezzel a tologatható 3 kerekű üléses rollerrel közlekedj babakocsi helyett. Az ülés, a lábtámaszok és a szülői kormánykar teljes irányítást biztosít. A trike oldalirányú döntéssel kanyarodik. 2012-es év Világjátéka világító Magic kormányvégekkel és világító kerekekkel rendelkezik.

Svájci kismotor = roller üléssel

Ahogy nő gyereked, már 1,5 éves kortól önállóan használhatja az üléssel a rollert, ne késlekedj, távolítsd el a tologató kormányt. Beltéri és kültéri használatra is egyaránt alkalmas ebben a funkcióban mint egy kismotor. Kanyarodás testsúlypont áthelyezéssel történik, nagy ívben kanyarodik a roller.

3 kerekű roller 2-6 éves korig

2 éves kortól távolítsd el az ülést, rollerként használjátok! A szülői kormánykar lesz a roller fokozatmentesen állítható kormánya. A svájci Micro Mini2Grow 6 éves korig használható. Sok-sok kalanddal szolgál a rendkívül jó minőségű, strapabíró, világító kerekű, állítható kormányú, testsúlypont áthelyezéssel irányítható roller, rendkívül sok pozitív élettani tulajdonsággal rendelkezik, mely fejleszti a mozgáskészséget, koncentrálóképességet, nagy motorikus mozgásokat, összehangolja a jobb-bal agyféltekét.

A roller rendeltetésszerű használat mellett az eladástól számított 2 éves gyártói garanciával rendelkezik.

A roller használata közben bukósisak viselése javasolt.

Súly: 2.18-3.48 kg

Fellépő nagysága: 11x30 cm

Fellépő anyaga: PP, TPR, PA GF30

Kerekek nagysága: 120 / 80 mm

Kerékcsapágy: ABEC 9

Kormánymagasság: 45-79 cm

Ülésmagasság: 24 cm

Maximum terhelhetőség: ülés max. 20kg, roller max. 50kg
..


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Micro Mini2Grow Deluxe Magic LED roller üléssel, red" című hirdetést látja. (fent)