Betöltés...

Társasjáték Marvel Home Sprint

Ár: 13.004 Ft

Társasjáték Marvel Home Sprint

Vissza tudsz térni a földre a Végtelen Kövekkel Thanos előtt? Válaszd Pókembert, Marvel Kapitányt, Vasembert vagy Grootot karakterként, és szállj be a játékba! A játék célja, hogy utazzon az űrben, összegyűjtve az összes Végtelen Követ.

Funkciók:
- A 4 Marvel hős - Marvel Kapitány, Pókember, Vasember és Groot csapdába esnek a Titán bolygón. Ahhoz, hogy visszatérjen a Földre, meg kell szereznie a Végtelen Köveket. De Thanos, a hadúr, a hősöket fogságban akarja tartani a bolygóján azáltal, hogy ezeket a köveket elveszi tőlük. Ki kerül ki győztesen a jó és a rossz közötti összecsapásból? Válaszd ki kedvenc hősfigurádat, és segíts neki eljutni a Föld növényhez a kocka segítségével. Figyelem, vigyázzon, melyik házban áll meg! Egyes dobozok arra késztetnek, hogy előre ugorj, de mások arra késztethetnek, hogy ülj és harcolj Thanos, a hadúr ellen. Ha a szuperhősök csapata megérkezik a Földre, és több köve van, mint Thanosnak, akkor megnyerik a játékot. A játék összetett kockapárbaj-helyzetekkel.
- A játékdobozban 5 gyönyörű figurát találsz, minőségi gyantából finoman megmunkálva, minden Marvel hősnek egyet: Marvel kapitány, Pókember, Vasember, Groot és Thanos.
- Játékosok száma: 2-4.
- A játék nagyszerű eszköz bizonyos készségek kialakítására, valamint szórakoztató módon együtt töltött időre. Fejleszti a figyelmet és a szem-kéz koordinációt, és a gyerekek megtanulhatják, hogyan kell követni a szabályokat, hogyan ünnepeljék a győzelmet vagy a veszteség elfogadását, és hogyan kommunikáljanak jobban. Segít a memória fejlesztésében, a gyors gondolkodás és a stratégiai gondolkodási készségek fejlesztésében is.
- A termék dobozba van csomagolva.

Doboz mérete: 27x27x4.5 cm
A termék súlya a csomagolásban: 0,575 kg
Ajánlott életkor: +6 év

Figyelmeztetés!
A termék új, és a gyártó eredeti csomagolásában kerül értékesítésre. Az oldalon található képek csak tájékoztató jellegűek.
A színezet, a tónus és a színintenzitás monitoronként eltérő lehet.
A csomagolást egy felnőttnek el kell távolítania, ki kell vennie és ki kell dobnia, mielőtt a gyermeknek adná. A termék csomagolása gyermekektől elzárva tartandó! Javasoljuk, hogy a terméket felnőtt felügyelete mellett használja. A termék tartalmazhat olyan kis részeket, amelyeket a kicsik lenyelhetnek vagy belélegezhetnek, fulladásveszély áll fenn, vagy nem alkalmas 3 évesnél fiatalabb gyermekek számára. Mentse el az utasításokat és címkéket későbbi felhasználás céljából. Tartsa távol a terméket tűztől, és ne hagyja magas hőmérsékleten és páratartalom körül. A termék kézi mérése miatt kisebb eltérés lehet a termék tényleges méretétől.

Termékkód: 35386 / N / A

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Társasjátékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Társasjáték Marvel Home Sprint" című hirdetést látja. (fent)