Betöltés...

Professzionális hangrögzítő, GL-82, 32 GB memória, MP3 és USB funkció, beépített akkumulátor, mini hangrögzítő

Ár: 30.970 Ft

Hanggal aktiválható intelligens felvétel - automatikusan rögzítheti, ha hangok vannak a készülék közelében, csökkentve a tárhelyet és időt takarítva meg a felesleges klipek lejátszásához és szűréséhez.

Akár be- vagy kikapcsolja a készüléket , akár rögzíteni szeretne, egyetlen gombot használhat, egyszerűen és könnyen aktiválható, megakadályozhatja a hibákat, és ne hagyja ki a lehetőséget, hogy fontos pillanatban rögzítsen.

Jelszavas védelem – támogatja a jelszó beállítását az eszköz indításakor az adatbiztonság védelme érdekében, kivéve, ha Ön használja az eszközt.

Változó sebességű lejátszás - felvételek vagy tananyagok lejátszásakor a változó sebességet több szinten is beállíthatja a fájlok gyors elemzéséhez.

Szegmentált intelligens felvétel - a felvételi fájl automatikusan szegmentálható 30/60 percig a felvételi időnek megfelelően, és automatikusan tárolható.

Időzített felvétel - fontos pillanatok rögzítéséhez beállíthat egy időt, amikor eléri a beállított időt, a felvétel automatikusan elindul, és a folyamat során nem bocsát ki hangot vagy fényt.

48 óra - hosszú akkumulátor-élettartam - kikapcsolt állapotban megtakaríthatja, a készülék automatikusan elmenti a felvételi fájlt, ha az akkumulátor lemerült, hogy megakadályozza az adatvesztést és a biztonságot.

 

Előírások:

Felvételi formátum: MP3, WAV

Bitráta: 192Kbps

NSR: 70 dB

Frekvencia: 20Hz-20KHz

Memória: 32 gb

32GB felvételi fájl tárhely 192 óra

Mikrofon: Nagy érzékenységű mikrofon

Munkaidő: 48 óra folyamatos rögzítés.

Készenléti idő: 60 nap

Beépített akkumulátor: 3.7V 200mah

Felvételi minőség: 32KBPS ~ 3072KBPS

Felvételi módszer: hangvezérlés / kézi vezérlés

Mikrofon: Kettős mikrofon

Fejhallgató-csatlakozó: 3,5 mm

Töltési interfész: Micro USB

Méret: 10,5 * 2,3 * 0.6cm

Súly: 13,7 g

Szín: Fekete

Anyaga: fém

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 37 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Professzionális hangrögzítő, GL-82, 32 GB memória, MP3 és USB funkció, beépített akkumulátor, mini hangrögzítő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: