Betöltés...

Kreatív készlet - Barbie ékszerek

Ár: 12.518 Ft

Kreatív készlet - Barbie ékszerek a LISCIANI-tól A Barbie univerzum legnagyobb gyöngygyűjteménye! A készlet medálokat, különböző méretű és színű gyöngyöket, cérnát és szalagot, matricákat és még sok minden mást tartalmaz! Ezeken kívül a készlet tartalmaz egy fiókos ékszerdobozt, amelyet Barbie-val személyre szabva az alkotásaid tárolására és egy képkeretet kifejezetten a fényképezőgéped számára. 

Funkciók:


Készítsd el saját, modern ékszereidet Barbie gyöngyökből és medálokból ezzel a komplett alkotókészlettel
A dolgok nem olyan egyszerűek, mint amilyennek látszanak, de sok ambícióval, készséggel és kreativitással minden rendkívül jól fog alakulni


A készlet tartalma:


3 hajpánt
3 karkötő
6 gyűrű 
1 fésű 
Gyöngy
Medálok
 ékszerdoboz
Öntapadós dekoratív kavicsok
Díszdobozok
Képkeretek
Egyedi matricák
Szalag
fonál
Előírás 


Kiszerelés: 46,4 x 35,5 x 8,5 cm

Ajánlott életkor: 4 év+

Figyelem! 3 évesnél fiatalabb gyermekek számára ellenjavallt. A játék/termék tartalmazhat olyan kis alkatrészeket, amelyek fulladásveszélyt jelenthetnek vagy lenyelhetők, vagy 3 évesnél fiatalabb gyermekek számára nem megfelelő. A játékok/termékek csomagolása gyermekektől elzárva tartandó! Távolítsa el a játék/termék csomagolását, mielőtt gyermekének adná. Kérjük, felügyelje gyermekét a termék játék / használat közben. Mentse el az utasításokat és címkéket későbbi felhasználás céljából. Tartsa távol a játékot/terméket tűztől, tartsa távol magas hőmérséklettől és páratartalomtól.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Kreatív készlet - Barbie ékszerek" című hirdetést látja. (fent)