Betöltés...

8 az 1-ben készségfejlesztő tanulási központ fajáték

Ár: 21.399 Ft

8 az 1-ben készségfejlesztő tanulási központ fajáték

A 8 az 1-ben készlet egy többcélú fából készült kocka gyermek számára. A játéknak hat fala van, különféle attrakciókkal a labirintus tetején és a társasjáték alján. A készlet fából készült, fém labirintussal a színes gyöngyök mozgatásához. A játék mindkét oldalán található fantasztikus színek és attrakciók minden gyermeket arra ösztönöznek, hogy oktató jellegű időt töltsenek el. Minden elemet úgy terveztek, hogy illeszkedjen a baba apró kezéhez.

Masszív, fából készült multikocka a részletekre való odafigyeléssel készült, a bájos grafika pedig serkenti a gyermek fantáziáját és figyelmét. A csúsztatásra, mozgatásra, nyomkodásra szolgáló elemek fejlesztik a gyermek kézügyességét.

Ez egy mobil szórakoztató és tanulási központ 18 hónapos gyermekek számára. A játék mindenekelőtt biztonságos - a faelemek tökéletesen csiszoltak és környezetbarát festékekkel festettek.

A játék attrakciói:

- színes gyöngyökkel díszített abakusz - a játékban való tanulás lehetővé teszi az egyszerű matematikai műveletek elsajátítását

- óra ​​- számok tanulása, színes számlap, a gyermeknek lehetősége van megtanulni az első számokat és megtanulni az óra olvasási képességét hagyományos óra. Lehetőség a gyerekkel való beszélgetésre is, amit a nap különböző szakaszaiban végzünk

- csúszó elemekkel ellátott fa - a gyerek a kockák mozgatásával edzi a kezét és a logikus gondolkodást

- fa számok - számtanulás (is angol) minden számnak a blokk oldalán egymás után van a mennyiségi megfelelője, pl. 1 - virág 2 - órák, 3 - csésze 

- színes mozgó fogaskerekek- itt a gyerek az orsók mozgatásával is megmozgathatja az ujjait. Megtanulja az ok-okozati sorrendet is (a mozgás a következő racket hajtja).

- szortírozó különböző formájú tömbökkel - a megfelelő lyukakba illesztett kockákban való játék nevelési időt biztosít a gyermeknek. A kisgyermek megtanulja megkülönböztetni a formákat, és az elemeket egymáshoz igazítani.

- motoros spirál , amely a kocka tetején található színes gyöngyökkel, hogy a fémspirál mentén mozgassa őket

-  Kínai társasjáték - klasszikus játék mindenkinek. 4 gyalog, mindegyik más színű, szórakoztató versenyezni, hogy ki éri el először a bázisát.

Az oktatási kockával a gyermek tanulhat számokat, megtanulhat számolni, gyakorolhatja a memóriát, a logikus gondolkodást és az egyszerű matematikai feladatokat, tanulhat színeket, formákat vagy órákat olvashat le az órán. A kocka elsősorban gyönyörű, élénk színekben készült, amelyek serkentik a legkisebbek fantáziáját és kreativitásukat. Az interaktív kockával való játék a kézi készségek és a szem-kéz koordináció gyakorlata is.

Méretek: 36 x 19,5 x 24 cm

A készlet tartalma:

- többcélú torony

- színes elemekkel ellátott spirálok

- színes blokkok

- kínai játékdarabok

Egy játék, amelyet arra terveztek, hogy gyermekével együtt növekedjen, és fejlődésének különböző szakaszaiban elkísérje. A fából készült játékok időtlen ajánlat, amely minden kisgyermeknek örömet okoz. A fa klasszikus szépsége és tartóssága mindig is nagyra értékelték. Ez az anyag jól néz ki természetes színben és festve is. Ráadásul minden gyermek számára biztonságosak. A természetből származó alapanyag azt jelenti, hogy még ha a gyerek a szájába veszi is a játékot, akkor sem érintkezik veszélyes anyagokkal. A játékok speciális, egészségre ártalmatlan festékkel lettek festve.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "8 az 1-ben készségfejlesztő tanulási központ fajáték" című hirdetést látja. (fent)