Betöltés...

Stonemaier Games Scythe - A Fenris felemelkedése kiegészítő

Ár: 19.210 Ft

Birodalmak emelkedtek fel és buktak el a Világháború nyomán, és Európa egy új korszak küszöbéhez érkezett. A gazdaság dübörög, a morál az egekben, a védelem erős. A vidékről érkező jelentések említenek ugyan különös világító szemű katonákat, de azok távol vannak és ártalmatlannak tűnnek.

A Scythe: A Fenris Felemelkedése, a Scythe kiegészítő trilógiájának befejező darabja, két különböző opciót kínál a játékosok számától függetlenül (1-5 játékos a Scythe esetén; 1-7 játékos, ha rendelkeztek a Hódítók a Messzeségből kiegészítővel):Kampány(8 játék): A Scythe története egy 8 epizódos kampánnyal folytatódik és ér véget. Jóllehet a kampány tartogat meglepetéseket, modulok megnyitását, és végleges elemeket, bármikor visszaállítható és újrajátszható.Moduláris(11 modul): A kampány helyett - vagy utána - A Fenris Felemelkedése új moduljai a játékosok igényeihez igazítva tetszőleges kombinációban használhatók. Tökéletesen kompatibilisek a Scythe valamennyi kiegészítőjével, és van köztük egy teljes kooperatív modul is. Noha az egyes epizódok és modulok pontos leírását rejtve hagyjuk (a játékelemek többségét 5 titkos doboz és 6 kinyomótábla tartalmazza), a kiegészítő játékelemei tartalmaznak egy többepizódos részletes szabálykönyvet, 13 műanyag figurát, 62 fa jelzőt, 2 egyedi kockát, 25 lapkát és 100+ karton jelzőt.
A játék nyelve magyar

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Társasjátékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Stonemaier Games Scythe - A Fenris felemelkedése kiegészítő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: