Betöltés...

Íjász készlet gyerekeknek 3 nyíllal és céltáblával - biztonságos, tapadókorongos kialakítású (BBJ)

Ár: 9.990 Ft

Engedd meg, hogy bemutassam neked a fantasztikus íjászkészletet, amely biztosítja a gyermekednek az izgalmas és kreatív szórakozást otthon és a szabadban. Ez a játék fejleszti a gyermek képességeit és kihívást jelent számára. Engedd meg, hogy meggyőzzem, miért érdemes beszerezni ezt az íjászkészletet.

Az íjászkészlet egy könnyen használható és biztonságos játék, amelyet gyermeked könnyedén kezelhet. Az íj hossza igény szerint állítható, így minden korosztály számára ideális. Az íj masnija gumival húzható meg, ami kényelmes és könnyű kezelhetőséget biztosít. Minden nyíl gumi tapadókoronggal végződik, amely garantálja a biztonságos játékélményt.

Az íjászkészlet jellemzői:
Kreatív szórakozás: Az íjászkészlet lehetővé teszi a gyermeked számára, hogy belemerüljön az íjászat izgalmas világába. Fejleszti a kéz-szem koordinációt, a motoros készségeket és türelemre tanít a célok elérésében.Biztonságos játék: A nyíl végén található gumis tapadókorongok segítségével az íjászkészlet biztonságosan használható. A gyermeked könnyedén célba találhat anélkül, hogy bárki vagy bármi megsérülne.Könnyen használható: Az íjászkészlet könnyen használható és könnyen megtanulható. A rugalmas masni és a könnyű húzás lehetővé teszi, hogy a gyermeked gyorsan beleszokjon az íjászat alapjaiba.Fejlesztő hatás: Az íjászkészlet fejleszti a gyermeked képességeit és készségeit. A játék során javul a kéz-szem koordináció, a koncentráció és a precizitás. Ezen kívül, segít fejleszteni a gyermek kitartását és önbizalmát.Hordozható és könnyen tárolható: Az íjászkészlet könnyedén szétszerelhető és összeállítható, így kényelmesen magaddal viheted bárhová. A könnyű súly és a kompakt méret lehetővé teszi a könnyű tárolást és a szállítást.
Videó a termékről:

https://www.youtube.com/watch?v=gB9ZLGAn480

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Íjász készlet gyerekeknek 3 nyíllal és céltáblával - biztonságos, tapadókorongos kialakítású (BBJ)" című hirdetést látja. (fent)