Betöltés...

Öltözőasztal sminkkészlettel 8521

Ár: 13.050 Ft

A legtöbb lány már fiatal korától kezdve különlegesnek és szépnek akarja érezni magát. Gyakran előfordul, hogy még az anyukájuk kozmetikumait és ékszereit is ellopják! Mostantól saját öltözőasztaluk lesz csak nekik. Megmutathatod gyermekednek a kozmetikumok titkait és a használatukat. Ezek a készletek a klasszikus játékok sokaságát is jelentik, megkönnyítik a sminkes vagy a gyönyörű modell szerepét.
A szépségrituálé az alapoktól kezdődhet, egy fésűkészlet és egy hajszárító gondoskodik arról, hogy a frizura mindig fésült és rendben legyen. A karkötők és gyűrűk bájt kölcsönöznek, az alapvető ápoláshoz és sminkeléshez szükséges utánzó kiegészítők lehetővé teszik az anya által végzett tevékenységek utánzását, és a kislány gyönyörűnek érzi magát.
Az öltözőasztal gyönyörűen kialakított polcokkal és tükörrel rendelkezik. Kiegészíti a gyerekszobát, minden kütyü megtalálja rajta a helyét. Nagy előnye, hogy összecsukható egy bőröndbe, és bárhová magával viheti, hogy meglátogassa a barátokat vagy a családot. Az egész mókát világító szívek és a háttérben megszólaló barátságos zene kíséri. Az öltözőasztal különböző konfigurációkban állítható össze, attól függően, hogy mennyi hely áll rendelkezésre.
A készletben található utánzatok a gyermekek igényeit szem előtt tartva készültek - nem mérgezőek és biztonságosak.
A készlet elemei:
- Az öltözőasztal összeállításához szükséges elemek
- két fésű
- két karkötő
- egy üveg parfüm
- rúzsutánzat
- egy szájfény utánzat
- egy szemhéjfesték paletta
- három gyűrű (lila, rózsaszín, sárga)
- kozmetikumutánzat
- körömlakk utánzat
- hajszárító
 
Az öltözőasztal méretei:
Vízszintesen: 49 cm x 32 cm x 44 cm
függőlegesen: 49 cm x 25 cm x 64 cm
Csomagolási méretek:
26 cm x 34 cm x 18 cm
A kis alkatrészek miatt a játék 3 év feletti gyermekek számára alkalmas. Az öltözőasztal három AAA 1,5 V-os elemmel működik (nem tartozék). A készlet egy fogantyús dobozban van csomagolva, amely tökéletes ajándék gyermekének.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Öltözőasztal sminkkészlettel 8521" című hirdetést látja. (fent)