Betöltés...

DIY ékszer gyöngy készlet Összecsukható tükör doboz 7634

Ár: 12.830 Ft

DIY ékszer gyöngy készlet összecsukható tükör doboz
Most már az összes gyöngyöt egy helyen tarthatod, és amikor csak akarod, kinyithatod a dobozt, és elkezdheted megalkotni a saját ékszereidet. Ezenkívül a doboz tartalmaz egy tükröt, amelyben megcsodálhatod a munkáidat, vagy szépítheted a szépségedet. Alakítsd ki a saját stílusodat! Biztos, hogy egyetlen barátod sem fogja megkérdezni, honnan szereztél ilyen gyönyörű karkötőt vagy medált. A rózsaszín-fehér doboz három virág alakú emelettel rendelkezik, ahol gyöngyöket tárolhatsz. A fedelén egy gyönyörű szív van, sok kislány szobáját fogja díszíteni.
A szépségszett a következőkből áll:
- körülbelül 20 féle gyöngyből különböző méretben és színben
- ékszerdoboz
- angol nyelvű útmutató az ékszerek készítéséhez
A saját készítésű ékszerek nagyban hozzájárulnak az eredetiségéhez, és lehetővé teszik, hogy saját stílusát hozza létre. A készlet korlátlan számú kombinációt hoz létre, hogy kombinálja, és a teremtés pontosságot igényel, ami javítja a kézügyességét és a képzeletét.
A tok méretei:
- 15 cm x 15 cm x 15 cm
Készletcsomagolás méretei: 1 db:
56 cm x 31 cm x 5 cm
A nagyméretű díszdoboz átlátszó üvegdobozzal minden művész számára alkalmas. A sok apró elem miatt a játék 3 év feletti lányoknak ajánlott.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "DIY ékszer gyöngy készlet Összecsukható tükör doboz 7634" című hirdetést látja. (fent)