Betöltés...

Szuperséf kiskonyha szett - Rózsaszín

Ár: 24.020 Ft

A szuperséf kiskonyha szettel a gyerekek elkészíthetnek egy komplett, tápláló ebédet! A kályha használatával számos fogás elkészíthető, de akár a gyermek kedvenc desszertje is megvalósítható a különbözőféle edényekkel, eszközökkel. Ráadásul a beépített sütővel akár grillcsirke is süthető. A szett tartalmaz egy funkcionális konyhát fény és hangeffektekkel, sütési funkcióval rendelkező tűzhelyet, egy kinyitható hűtőszekrényt, amiben a szettben található ételeket tárolhatja. A csapból folyó vízzel pedig könnyedén elmoshatja a koszos edényeit.
Fedezze fel további funkcióit a kis konyha szettnek és élvezze a főzés örömét! A szettben összesen 65 db játék konyhai felszerelést, játékételeket és egyéb izgalmas kiegészítőket talál. A termék fejleszti a gyermek probléma megoldó képességét, motorikus készségét, vizuális látásmódját, kreativitását, kézügyességét.

3 éves kor felett ajánlott! Nem ajánlott 3 éves kor alatt, az apró alkatrészek fulladást okozhatnak!
A színek eltérhetnek a képen láthatótól!

Csomagolás méretei: 13 x 82 x 56 cm.

Tartalom: 4 db tányér, 3 db pohár, serpenyők, evőeszközök, játék ételek: kukorica, répa, burgonya, hal, tükörtojás és egyéb étel és konyhai kiegészítők. A játék elemmel működik (9 x AA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Szuperséf kiskonyha szett - Rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)