Betöltés...

Árnyékolóval ellátott úszógumi - gyerek méretű felfújható úszófotel tetővel és beépített készségfejlesztő játékkal (BBI-4931)

Ár: 9.490 Ft

Tedd még különlegesebbé a kisgyermeked strandolási élményét ezzel a bájos kék felfújható matraccal! Ez a kedves kis különlegesség biztosan elnyeri majd mindenki tetszését! A vidám kék szín és a színes tengeri csillagok grafikája nem csak a gyermekek, de a felnőttek figyelmét is leköti! A kisgyermek kényelmesen ülhet a matracon, és finoman ringathatja magát a hullámokon - garantáltan különösen pihentető érzés lesz. Ha esetleg több szórakozásra van szüksége a kicsinek a matracon töltött idő alatt, az elülső részen két golyóval ellátott játék található, ami kicsit vidámabbá teszi a napját. Az praktikus ernyő megvédi kisgyermekedet a napsugaraktól, és még élvezetesebbé teszi a napsütéses napokon való pancsolást! Termék jellemzői: Bájos színes tengeri csillag grafika, Praktikus napellenző védelemmel, Beépített játék, Kellemes kék szín. A kiváló minőségű anyagok, amelyeket a gyermek matracának előállításához használtak, biztosítják, hogy ez a termék rendkívül tartós és megbízható legyen. A matrac gond nélkül kibírja az egész nyári szezont, sőt, még tovább is! A csomag tartalma: Matrac, Javító tapasz. Műszaki paraméterek: Kor: 3 éves kortól, Max. terhelhetőség: 24 kg, Méretek: Belső átmérő: 30 cm, Ülés mélysége: 16 cm, Külső méretek: 72 cm x 72 cm, Napellenző: 51 cm x 51 cm, Játék: 19 cm x 14 cm, Csomagolás: 28 cm x 22 cm x 6 cm. Ne hagyd ki ezt a kiváló lehetőséget, és ajándékozd meg kisgyermekedet ezzel a mókás és praktikus felfújható matraccal! Biztosan még emlékezetesebbé teszi majd a strandolás élményét, és órákon át szórakozást nyújt a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Árnyékolóval ellátott úszógumi - gyerek méretű felfújható úszófotel tetővel és beépített készségfejlesztő játékkal (BBI-4931)" című hirdetést látja. (fent)