Betöltés...

2in1 kinyitható játék minibusz és büfékocsi gyerekenek élethű fény- és hanghatásokkal és rengeteg kiegészítővel - 23 részes (BBJ)

Ár: 10.990 Ft

Ezzel a minden igényt kielégítő büfékocsival remek szerepjátékot tudnak játszani a gyerekek. Élethű effektusai miatt lenyűgöző lesz a gyerekek számára, hiszen a beépített LED fénynek, és hangszórónak köszönhetően a játék sütő megtévesztsésig hasonlít egy igazira. A kicsik hosszú órákon át elszórakoznak majd vele. A büfékocsiban minden finomság megtalálható, melyekkel kielégíthetd vásárlóid igényeit.  A színes műanyag kiegészítőkkel felszerelt játék igazán szemrevaló, amivel már 3 éves kortól játszhatnak a gyerekek. A termék jellemzői: büfékocsi fogantyúval és kerekekkel átalakítható: busz - mozgó büfé tároló hely a kiegészítők számára anyaga: műanyag színe: aktuális raktárkészlet szerint kerül kiküldésre ajánlott életkor: 3+ Videó a termékről: https://www.youtube.com/watch?v=srIpPAoyOT8

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "2in1 kinyitható játék minibusz és büfékocsi gyerekenek élethű fény- és hanghatásokkal és rengeteg kiegészítővel - 23 részes (BBJ)" című hirdetést látja. (fent)