Betöltés...

Lendkerekes kaszkadőrautó gyerekeknek - hátrahúzós ütésálló mini terepjáró graffiti mintával ás rugós kerekekkel - akkumulátor nélkül működik (BBJ)

Ár: 1.990 Ft

Szeretnél egy igazán különleges játékautót vásárolni a gyermekednek, amely nemcsak szórakoztató, hanem biztonságos és tartós is? Akkor a lendkerekes kaszkadőrautó lesz az ideális választás. Ez a játékautó nemcsak stílusos és vonzó, hanem praktikus is, és garantáltan órákon át szórakoztatja a gyerekeket. A Mini Játékautó nagyon könnyű és kompakt, így a gyerekek kis kezeibe is tökéletesen illik. Az 10,5x4,5x3 cm-es méretével kényelmesen elfér a gyermek zsebében vagy a táskájában, így bárhová magával viheti. Az autó nemcsak a kicsik, hanem a nagyobbak számára is nagyszerű játék, és rengeteg szórakozást nyújt a család összes tagjának. A játékautó környezetbarát, mivel nem igényel elemet vagy akkumulátort, így környezetkímélő megoldás. Egyszerűen húzd hátra a járművet, és hagyd, hogy magától elinduljon. A minőségi ABS és fém anyagokból készült kiváló minőségű jármű sokáig tart, így többször is használható. Az autó kifejezetten kisgyerekeknek készült, és tökéletesen alkalmazkodik az apró kezekhez, ami még biztonságosabbá teszi a játékot. Az autó bármilyen irányba mozgatható, és kiválóan alkalmas akrobata mutatványokra is. Csak húzd hátra és nézd, hogy az autó elindul. Az autó mérete és súlya miatt könnyen kezelhető és irányítható. A kerekek rugalmasak és mozgékonyak, így könnyedén száguldhat az autó az akadályok felett. A mini terepjáró egy fantasztikus ajándék minden alkalomra, mint például születésnapokra, karácsonyra vagy bármilyen más ünnepre.   Az autók gyártása során figyelembe vették az ökológiai szempontokat és a játékok biztonságát, így biztos lehetsz benne, hogy a gyerekek jól szórakoznak majd, miközben biztonságosan játszanak. A termék jellemzői: Méret: 10,5x4,5x3cm/4,13x1,77x1,18 cm Anyag: ABS és fémötvözetek Ajánlott életkor: 3+ Szín: aktuális raktárkészlet szerint A design minimálisan eltérhet a képeken látottaktól.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Lendkerekes kaszkadőrautó gyerekeknek - hátrahúzós ütésálló mini terepjáró graffiti mintával ás rugós kerekekkel - akkumulátor nélkül működik (BBJ)" című hirdetést látja. (fent)