Betöltés...

12 darabos horgolótű készlet, különböző színekben és méretekben 2,0-8,0 mm-ig, műanyag tárolóban

Ár: 990 Ft

12 darabos horgolótű készlet, különböző méretekben 2,0-8,0 mm-ig, színes 



Ez a horgoló készlet kezdőknek és haladóknak egyaránt kiváló választás, ami nem kevesebb, mint 12 darab különböző méretű horgolótűt tartalmaz. A horgolótűk különböző színűek, könnyebben megkülönböztethetők, egyúttal esztétikus látványt nyújtanak, és még szórakoztatóbbá teszik a horgolást.


A készlet egy rugalmas műanyagból készült tokba van csomagolva, amely lehetővé teszi, hogy horgolóeszközeit egy helyen tartsa. Könnyen elteheti őket a táskájába vagy hátizsákjába, és magával viheti, hogy utazásai alkalmával is horgolhasson akár az autóban vagy a vonaton.


A készlet 12 db színes horgolótűt tartalmaz különböző méretekben 2,0 mm-től 8,0 mm-ig. Ergonomikus formával, lapos betéttel és mély horgokkal rendelkeznek, amelyek biztosítják, hogy a fonal ne csússzon el, hanem jól akad.


Ez a horgolókészlet tökéletes ajándék lehet annak, aki már gyakorlottan horgol, vagy kreatív hobbiként szeretné elkezdeni a horgolás mesterségét. Az horgolótűk sokfélesége biztosítja, hogy mindenki megtalálja benne a számára éppen megfelelő darabot.


Tulajdonságok: 




Hobbi kézimunka készlet
Széles méretskála
Haladóknak és kezdőknek egyaránt
Esztétikus kivitelezés
Praktikus tároló
A készlet elemeinek száma: 12 db
Anyag: alumínium, műanyag
A horgolótűk mérete: 2.0 / 2.5 / 3.0/ 3.5 / 4.0 / 4.5 / 5.0 / 5.5 / 6.0 / 6.5 / 7.0 / 8 mm
A készlet súlya: 110 g


A csomag tartalma:



12 db horgolótű
1 db tok




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "12 darabos horgolótű készlet, különböző színekben és méretekben 2,0-8,0 mm-ig, műanyag tárolóban" című hirdetést látja. (fent)