Betöltés...

Kétoldalas mágnes- és rajztábla gyerekeknek, stabil fa állvánnyal, kiegészítőkkel

Ár: 7.790 Ft

Kétoldalas mágnes- és rajztábla gyerekeknek, stabil fa állvánnyal, kiegészítőkkel 



A rajztábla nagyszerű szórakozást nyújt, minden kisgyermek számára nemtől függetlenül. A fiúk szeretik, a lányok imádják - a szülők is szívesen játszanak vele gyermekeikkel. A többfunkciós tábla nemcsak szórakoztat, hanem türelemre tanít, fejleszti a koncentrációt és a memóriát, serkenti a fantáziát és a kreativitást. A gyermek játszva tanul és a nagyszerű szórakozásnak sosincs vége!


A tábla 2 módon használható. Egyik oldala egy fekete krétatábla, másik oldala egy fehér mágnestábla, melyre alkoholos filccel rajzolhat vagy írhat a „kis alkotó”. Az átállítás a nagyméretű csavarokkal könnyedén megoldható. A kívánt oldal beállítását követően a csomagban található kiegészítőkkel már indulhat is az alkotás!


A keret teljes egészében fából készült, minden egyes oldala más-más színű festékkel - sárga, zöld, kék és piros - lett festve. Minden sík felület és él tökéletesen csiszolt és biztonságos a legkisebbek számára is.


A tábla alatt egy praktikus polc található, melyen a rajzoláshoz szükséges kellékeket pl. krétát, filctollat, törlőszivacsot vagy a gyermek egyéb apró játékai tárolhatók. Nagyszerű ajándékötlet minden kisgyermek számára.


Tulajdonságok: 




Kétoldalas kialakítás
Krétatábla és mágnestábla egyben
Kreatív és edukatív
Ajánlott életkor: 3+
Anyag: fa
Méretek: 65,5×40×33 cm
Súly: 1 kg


A csomag tartalma:  





1 db kétoldalas tábla
1 db filctoll
1 db szivacs
1 csomag színes kréta




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.14
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Kétoldalas mágnes- és rajztábla gyerekeknek, stabil fa állvánnyal, kiegészítőkkel" című hirdetést látja. (fent)