Betöltés...

Festőkészlet gyerekeknek, festőállvánnyal, ecset-, festék- és ceruzakészlettel, palettával, 3db vászonnal

Ár: 14.990 Ft

Festőkészlet gyerekeknek, festőállvánnyal, ecset-, festék- és ceruzakészlettel, palettával, 3db vászonnal 



A fából készült festőállvány sok profi, vagy kezdő művész számára kiváló választás a tartóssága, rugalmassága, esztétikája és stabilitása miatt, szilárd támaszt nyújt a festési munka során. A fa festőállvány képes a vászon magasságának és dőlésszögének beállítására, ami a művészeknek maximális rugalmasságot biztosít a vászon beállításának igényeikhez való igazításában. Ezenkívül a festőállvány összecsukható, ami megkönnyíti a szállítást és a tárolást, különösen, ha munkaterülettel rendelkezik. Alkalmas szabadtéri és műtermi munkához egyaránt!


A festőkészlet rendkívül fontos eszközöket tartalmaz minden alkotni vágyó művész számára. Ez a készlet lehetővé teszi, hogy szabadjára engedje a képzeletét, és kiszakadjon a szürke valóságból. A készlet olyan kiegészítőket tartalmaz, mint például: 14 ecset, 12 akrilfesték, 36 részes ceruzakészlet, iratkapocs, egy blokk festőpapír, egy paletta a festékek keveréséhez és 3 festővászon.


A készlet azoknak szól, akiknek a kreativitás a második nevük! A festés fejleszti a kreativitást, a kézügyességet, a szem-kéz koordinációt és lehetővé teszi a kikapcsolódást.


Tulajdonságok:



Anyag: fa
Állítható magasság és dőlésszög
Festőállvány méretei: 170 x 56 x 75 cm 

Súly: 4,95 kg


A csomag tartalma:



1 db festőállvány
14 db-os ecsetkészlet
12 db-os akrilfesték szett
1 db paletta a festékek keveréséhez
36 db-os ceruzakészlet fémdobozban
1 csomag festőpapír, 30 db A4 méretben
3 db festővászon 24×30 cm méretben
Gemkapcsok




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.13
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Festőkészlet gyerekeknek, festőállvánnyal, ecset-, festék- és ceruzakészlettel, palettával, 3db vászonnal" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: