Betöltés...

Mechanikus 3D puzzle, Mikulás körhinta, WT, fa, 97 darab

Ár: 13.146 Ft



Tipikus ünnepi elemek



A karácsony egyik fő összetevője a karácsonyfaként szolgáló lucfenyő vagy fenyő, amelyet általában számos játék díszít. Ezenkívül minden fiatal tudja, hogy a Mikulás ajándékokat tesz a fa alá a jó gyermekek számára, amikor éjszaka meglátogatja őket. Aki szépen viselkedett, ajándékot kaphat a Mikulástól!





A Mikulás körhinta munkái

Egy zenedoboz, a Mikulás körhintája elénekelheti neked a "Harangok énekét". Mykola Leontovych ukrán zeneszerző komponálta, és a téma világszerte jól ismert. Görgesse néhányszor a doboz alján lévő kart a dal elindításához. A zene mellett a rénszarvas modellek és a Mikulás szánja is forog a doboz tetején, valamint a hatalmas karácsonyfa közepén.




Modellünk előnye, hogy teljesen környezetbarát. Az egész Mikulás körhinta szálcsiszolt rétegelt lemezből készült, amely egyszerre környezetbarát és kellemes tapintású. A modell ragasztó nélkül összeszerelhető.


Nagyszerű ajándék mindenkinek, aki szereti a karácsonyt, a Mikulás körhinta. Fa modellünk szórakoztató és pozitív módja a nap indításának!



Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Mechanikus 3D puzzle, Mikulás körhinta, WT, fa, 97 darab" című hirdetést látja. (fent)