Betöltés...

Mechanikus 3D puzzle, Kisteherautó, WT, Fa, 706 darab

Ár: 27.461 Ft





Modellünk koncepciója
Járművünkhöz több vállalat által gyártott különböző furgonokból merítettünk ihletet. A fő prototípus teste korrelál az erővel, a kitartással és a kivételes teljesítménnyel a területen. Ez hátsókerék-hajtás. A jármű teljesítménye és kialakítása erős benyomást kelt.








Mi különbözteti meg furgonunkat más modellektől?



A Full-Size kisteherautó rugós motorja lehetővé teszi, hogy egyszerre akár 10 métert is megtegyen. A sebességváltó tengelyen keresztül a motor ereje átkerül a kerekekre. Fejlesztőink tudatosan törekedtek arra, hogy a motor a lehető legvalósághűbben járjon. Figyelmet fordítottunk a felfüggesztésre is: a furgon terepjáró képességének javítása érdekében. A megerősített konzolt mind a négy kerékre felszereltük.

A modell összesen 706 darabból áll, és összeszerelése 10-12 órát vesz igénybe. De ne ijedj meg! A hangszedő összeszerelésének megkönnyítéséhez a készlet tartalmaz egy vizuális használati útmutatót.





Az egész modell polírozott rétegelt lemezből épül fel. Ez az anyag biztonságos az egészségre és a környezetre. Az alkatrészek ragasztó nélkül csatlakoztathatók.


Mivel az összes ajtót, motorháztetőt és csomagtérfedelet könnyen kinyithatja, és a belső tér a lehető legpontosabb, a teljes méretű furgon modellt interaktívnak nevezhetjük.


Kisteherautónk szép ajándék közeli barátoknak, teherautó-rajongóknak és számos autómodell-gyűjtőnek. Ezenkívül a furgont Ön is összeállíthatja szeretteivel.



Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Mechanikus 3D puzzle, Kisteherautó, WT, Fa, 706 darab" című hirdetést látja. (fent)