Betöltés...

F22 távirányítós játék repülőgép

Ár: 11.990 Ft


Az F22 távirányítós játék repülőgép egy lenyűgöző és szórakoztató játék, amely garantáltan izgalmas élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Ez a kék színű repülőgép valóban lenyűgöző látványt nyújt, és a mellékelt távirányító segítségével könnyen irányítható.

Ez a strapabíró játék repülőgép nem csak hogy ellenálló az ütközésekkel és a sérülésekkel szemben, de még kárt sem tud okozni, így biztonságosan és bátran játszhatnak vele a gyermekek. A repülőgép rendelkezik giroszkópos kerekekkel, ami lehetővé teszi, hogy minden irányba vezérelhető legyen, így a gyerekek könnyedén tudnak vele manőverezni és szórakozni.

A repülőgép akkumulátora a mellékelt USB kábellel gyorsan és egyszerűen tölthető fel, így mindig készen áll a játékra. A csomag tartalmazza a távirányítóhoz szükséges elemeket, valamint egy pót propellert is, hogy hosszú ideig élvezhessék a játékot.

Főbb jellemzők:

Távirányítós játék repülőgép
USB-s töltőkábel a csomag része
A távirányító 3 db AAA elemmel működik (nem tartozék)
Puha gumis orr, nem tesz kárt semmiben
Pót propeller a csomagban
Giroszkópos kerekekkel
Minden irányba vezérelhető
Méret: 38x39x4 cm
Ez az F22 távirányítós játék repülőgép garantáltan órákra leköti és szórakoztatja a gyerekeket, miközben fejleszti a kézügyességüket és a koordinációjukat. Legyen szó kültéri vagy beltéri játékról, ez a repülőgép kiváló választás minden kis pilótának! Fontos megjegyezni, hogy a zuhanásból és leesésből származó károkra nem terjed ki a garancia.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "F22 távirányítós játék repülőgép" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: