Betöltés...

My Dream Home Camper: Álom Lakókocsi Kiegészítőkkel

Ár: 29.999 Ft

Ez a csodás lakókocsi oda repíti babáidat, ahová csak akarod. Egy jó kis nyaralás, túrázás mindenkinek jót tesz. A babád és barátai bepattanhatnak a lakóautójukba és útnak is indulhatnak.

A rózsaszín-lila lakóautó két részre oszlik, a vezetőfülkére és a hátsó lakórészre. A vezető fülke kétszemélyes, így a többi utas hátul utazhat. A lila kormány forgatható. Ebben a lakókocsiban minden megtalálható, amire egy út során szükség lehet. Az apró használati tárgyaktól egészen a bútorokig. Ha babáid elfáradnak a hosszú út során vagy elérik a kijelölt kirándulóhelyet, bátran letáborozhatnak. A jármű oldala lenyitható, így kezdetét veheti a kempingezés. A lakókocsi egyik felében a konyha, a másik felében a nappali helyezkedik el, ami hálószobává alakítható.  Mindkét helyszínen kartonból készült szőnyeg található, a konyhában lila, a hálóban pedig kék, mindkettő csillagos mintával. A konyhában a sütő és a tűzhely ajtaja nyitható, a csaptelep oldalra fordítható. Karton élelmiszereket találsz a sütőben (sültcsirke) és a hűtő polcain (üditők) is. A tűzhely két rózsás, amin az edényekben finom ételeket készíthetnek. A nappaliban egy lila kanapé található, amit lenyitva ággyá lehet alakítani, így változik hálószobává. Az éjjeliszekrény felett egy nagy tükör is megtalálható. Ha rossz az idő vagy este kedvük támad filmezni, csak fel kell rakni az asztalra a lila TV-t és élvezhetik a műsort. A lakóbuszból hátul egy lila, három fokos létrán keresztül jutnak el a babák a szabadba. Nyugodtan megpihenhetnek a kempingszékben, az asztal mellett, frissítőt kortyolgatva. A hűtőtáskában elférnek a hűsítő gyümölcslevek is.

A túrázáshoz használhatja a baba a rózsaszín biciklit is. Hátul van kitámasztó része, így a tekerés közbeni pihenéskor könnyen megállítható. A pedálokkal forgatható a hátsó kerék, a kormánnyal irányítható az első. A bicikli úgy lett kialakítva, hogy a babád kezeit és lábait is be lehessen akasztani. A lakókocsi tetején van egy tároló is, nem kell mást tenned, mint felnyitni a lila részt és betámasztani a kerekeket.

A lakóautó kerekei forognak.

A szett tartalma: 1 darab rózsaszín-lila lakóautó, 1 darab rózsaszín-lila bicikli, 1 darab lila TV  állványon, 1 darab lila asztal, 1 darab fehér kemping szék, 1 darab fehér hűtőtáska, 2 darab ananászos frissítő, 2 darab citromos üdítő, 2 darab almás üdítő, 1 darab lila lábos fedővel, 1 darab piros lábos fedővel, 1 darab piros serpenyő, 1 darab piros tál, 1 darab piros merőkanál, 1 darab piros salátakiszedő, 4 darab piros csésze, 4 darab lila csésze alátét és 1 darab lila kancsó

A lakókocsi mérete (csukott állapotban): 52 cm x 22 cm x 27 cm 

A lakókocsi mérete (nyitott állapotban): 55,5 cm x 40 cm x 27 cm 

A bicikli mérete: 24 cm x 17 cm x 8,5 cm (kormány)

A TV mérete: 12 cm x 10 cm x 5 cm 

Az asztal mérete: 10,5 cm x 5 cm x 6 cm 

A kemping szék mérete: 9 cm x 9 cm x 7,5 cm 

A hűtőtáska mérete: 7 cm x 4 cm x 3 cm 

Csomagolás mérete: 56 cm x 23 cm x 28 cm 

3 éves kortól ajánlott!

A szett nem tartalmazza a babát!



Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "My Dream Home Camper: Álom Lakókocsi Kiegészítőkkel" című hirdetést látja. (fent)