Betöltés...

RC Helikopter Távirányítós Helikopter 66 cm 4D-M4 16344

Ár: 27.240 Ft

RC Helikopter Távirányítós Helikopter 66 cm 4D-M4 
 
Ez az RC helikopter egy fejlett eszköz, amely felejthetetlen repülési élményeket és fotózási lehetőségeket biztosít.
A helikopter elegáns ezüst színű, amely modern és stílusos megjelenést kölcsönöz neki. A belső test alumíniumból készült, ami nemcsak tartósságot, hanem szilárdságot és exkluzív megjelenést is ad.
A helikopter lenyűgöző hossza 66 cm, ami láthatóvá és lenyűgözővé teszi repülés közben.
Ez az RC helikopter giroszkóppal van felszerelve, amely stabil és irányított repülést biztosít, így a kezdők és a tapasztalt pilóták is könnyebben tudják tartani a gépet a levegőben.
A helikopter szerkezete strapabíró és zuhanásálló, ami meghibásodás esetén csökkenti a sérülések kockázatát. A helikopter megépítéséhez használt könnyű anyagok lehetővé teszik a repülés feletti irányítás kiváló érzését, ami a különböző szintű tapasztalattal rendelkező pilóták számára hasznos.
A helikopter mindkét oldalán kétszínű LED-es lámpák találhatók, amelyek távirányítóval változtathatók, ezzel is feltűnő megjelenést kölcsönözve. A helikopter kagylójának alján egy lámpa található, amely segíti a láthatóságot sötétben, így láthatja, mi van a helikopter előtt. A légcsavarok maximális fesztávja akár 39 cm, ami lenyűgöző emelőerőt jelent.
A helikopter lehetővé teszi a könnyű fel- és leszállást egyetlen kulccsal, így könnyen szabályozható a sodródás és a billenés. A fejlett légnyomás-rendszer lehetővé teszi, hogy a helikopter felszállás után automatikusan fenntartson egy meghatározott magasságot. 
A helikopter modern távirányító rendszerrel van felszerelve, amely stabil jelet és minimális interferenciát kínál repülés közben.
A készlet tartalmaz egy, a helikopter testének alsó részére rögzített kamerát, amellyel a levegőből rögzíthetünk videókat és fotózhatunk. A helikopter kamera reagál a gesztusokra. Közvetlenül a helikopter lencséje előtt körülbelül 3 m távolságra állva egy kézzel vízszintes mozdulatot teszünk. Miután a helikopter sikeresen felismerte a mozdulatot, 3 másodperces visszaszámlálás következik a fényképek elkészítése előtt. Ha be akarjuk fejezni a felvételt, körülbelül 3 méterrel a helikopter előtt kell állnunk, fel kell mutatnunk a kinyújtott kezünket, majd várni kell 3 másodpercet és a videó leáll.
A készlet tartalmaz egy távirányítót, amelyre egy összecsukható telefonállványt szereltek. Miután telepített egy dedikált alkalmazást a telefonjára, figyelemmel kísérheti a kamera nézetét a telefon képernyőjén, és vezérelheti a helikoptert.
Ez a fejlett RC helikopter nemcsak nagyszerű repülési élményt kínál, hanem csodálatos fényképek és videók készítésének képességét is a levegőből. A fejlett technológiáknak, a repülési stabilitásnak és a kamerának köszönhetően tökéletes eszköz mind a távirányítók, mind a légifotózás szerelmeseinek.
 
 
Műszaki adatok :
- töltési idő ~ 2 óra
 - 2,4 GHz-es távirányító
- repülési idő ~ 15 perc
- repülési távolság ~ 100 m 
- akkumulátor kapacitása 3,7 V 250 mAh
 
A készlet tartalma: 
- helikopter
- távirányító
- USB töltő 
- tartalék légcsavarok
- csavarhúzó
- használati utasítás
- eredeti csomagolás
 
A helikopter méretei:
66 cm x 26 cm x 39 cm 
 
Távirányító méretei:
17 cm x 8 cm x 7 cm 
 
A csomag mérete:
50 cm x 28 cm x 12 cm 
 
A távirányító három darab AAA 1,5 V-os elemmel működik , amelyeket a készlet nem tartalmaz. 
A helikoptert egy akkumulátor hajtja, amely az alsó testébe van beépítve. 
 










 
A termék CE minősítéssel  rendelkezik  és megfelel az  EN71 szabványnak . Termék 14 év feletti gyermekek számára  .










 
 
 
 

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "RC Helikopter Távirányítós Helikopter 66 cm 4D-M4 16344" című hirdetést látja. (fent)