Betöltés...

Mágneses kréta tábla 8333

Ár: 33.830 Ft

A multifunkcionális tábla nem egy művésznek okoz örömet, de alternatívaként tanulási segédeszköz is. A krétával és filctollal való rajzolás valami olyan gyermeknek, aki szeret rajzolni. A piros és kék tábla bármelyik gyerekszobába illik. A táblára való rajzolás fejleszti gyermeke plasztikai képességeit, képzelőerejét és pontosságát, a kézfunkciókat és a szem-kéz koordinációt.
Rengeteg előny és egy termék.
A táblának két rajzoló oldala van - fehér, amely radírozható tollakhoz való, és fekete, amelyre krétával lehet rajzolni. A tábla 360 fokban elforgatható. A készlet fekete, kék, piros és zöld színű filctollakat, valamint egy 12 darabos krétasárga készletet tartalmaz. Mivel a tábla mágneses, a készlet tartalmaz színes magnéziumot, amellyel a táblára rögzítheti rajzait. A teljes készlet 48 elemet tartalmaz.
A forgó tábla állítható lábakkal rendelkezik - hosszabb lábakon is használhatod, hogy a gyermek rajzolni tudjon róla. Rövidítés után a tábla elhelyezhető például egy asztalra, így nagyon kényelmes lesz az együtt ülés. A fő részekben van egy helyi asztal az összes krétának és filctollnak, ahol megtalálhatjuk a kiegészítőket, ha éppen nem használjuk őket, vagy éppen nincs rájuk szükségünk. Ezenkívül a tábla fölött a tetején egy kampó van felszerelve, ez lehetővé teszi a lapok rögzítését is.
A készlet elemei:
- 2 pohár
- 12 kréta
- 5 filctoll
- radírszivacs
- 12 színes mágnes
- krétatartó
Tábla méretei: 1 db:
Tábla méretei: 58 cm x 33 cm x 110 cm
Írófelület méretei:
31 cm x 41 cm
Magasság a padlótól a tábláig:
kb. 70 cm
A csomag mérete: A csomagolási egység mérete:
Méret: 54 cm x 78 cm x 12,5 cm
Â
3 évesnél idősebb gyermekek számára ajánlott. Megfelel az EN71 szabványnak.
 

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Mágneses kréta tábla 8333" című hirdetést látja. (fent)