Betöltés...

Távirányítású harckocsi R / C 1:28 Zöld és Fekete 6958

Ár: 26.270 Ft

Ha gyermeke rajong a hadsereg és a katonai témákért, ez tökéletes ajándék lesz számára. Mindig is csodálta a katonaságot és a munkájukat. Ennek a játéknak köszönhetően minden gyermek hősnek érezheti magát egy igazi csatatéren, és játszhat vele társaival vagy családjával. Az 1:28 méretarányban készült T-90 fekete és TIGER 103 zöld tankok másolata igazi szórakozás a kis kalandornak.
Ha gyermeke rajong a hadseregért és a katonai témákért, akkor ez tökéletes ajándék lesz számára. Mindig is csodálta a katonaságot és a munkájukat. Ennek a játéknak köszönhetően minden gyermek hősnek érezheti magát egy igazi csatatéren, és játszhat vele társaival vagy családjával. Az 1:28 méretarányban készült T-90 fekete és TIGER 103 zöld tankok másolata igazi szórakozás a kis kalandornak.
A tömör műanyagból készült járművek mozgatható toronnyal rendelkeznek, amelynek ágyúja akár 330 fokos hatótávolsággal is rendelkezik. A távirányítókkal előre és hátrafelé irányíthatod őket, valamint el tudsz fordulni. Az igazi móka akkor kezdődik, ha találunk egy méltó ellenfelet. Miután minden funkciót aktiváltunk, képessé válunk arra, hogy teljes egészében az ellenségre lőjjünk. A tankon infravörös adó és vevő található, amelynek segítségével kölcsönös tűzgyújtás történik. A tankos feladata, hogy elkerülje a tüzet, ugyanakkor biztonságosan lőjön az ellenségre. A járművek találati pontjaik mennyiségét jelzőkkel látják el, amelyek a sérüléssel együtt csökkennek. Az első találat után a bal oldali pálya "megsérül", ami megakadályozza, hogy megforduljon. A második találat után a jármű nem mozog, csak a tornyot tudod irányítani. A harmadik találat egyenlő a párbaj elvesztésével. A találat után a tank néhány másodpercig ellenáll a sérüléseknek. A tankok 27Mhz-es frekvencián működnek.
A készlet a következőket tartalmazza:
- T-90 harckocsi
- TIGER 103 tank
- két távirányító
- két töltő
- két játékkatonát fegyverekkel
- két újratölthető akkumulátor
- használati utasítás
A készlet elemeinek méretei:
- T-90 tank: 26 cm x 11,5 cm x 11,5 cm, cső hossza - 15,5 cm.
- TIGER 103 harckocsi: 28 cm x 13 cm x 11,5 cm, csőhossz - 17 cm.
- távirányító: 11,5 cm x 11 cm x 7,5 cm
Doboz méretei: 1 db:
41,5 cm x 32,5 cm x 14 cm
A tartályok 4,8 V-os elemekkel működnek (tartozék), amelyek a mellékelt töltőkkel tölthetők. A távirányítók működtetéséhez 2 db 1,5 V-os AA elemre van szükség - nem tartozék. A készlet CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel az EN 71 szabványnak. Átlátszó üvegdobozos dobozban van csomagolva, így ajándéknak is tökéletes.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Távirányítású harckocsi R / C 1:28 Zöld és Fekete 6958" című hirdetést látja. (fent)