Betöltés...

Autópálya parkolóval és lifttel, 4 autóval és egy helikopter gyerekeknek MCT 4645

Ár: 13.049 Ft

Autópálya többszintes parkolóval és lifttel, 4 autóval és egy helikopter gyerekeknek, LeanToys, 4645, ideális játék ajándékba 3 év feletti fiúknak.
A készlet minden bizonnyal sok mókát fog hozni minden kis autórajongónak. A készletben található játékautó és helikopter méretéhez, valamint a gyermek kis kezéhez igazodik a kifutópálya és egy kétszintes liftes parkoló. A játék felépítése nagyon stabil, ami garantálja a biztonságot és a szórakozást egyaránt.
A fiúknak szánt játék modern, nagyon színes stílusban készült. A semleges színek, azaz a piros, a fekete és a szürke minden gyermek szemet gyönyörködtetnek, és hosszú ideig tartó játékra ösztönzik őket. A szett nagy odafigyeléssel készült, melynek köszönhetően nem csak a gyerekek, de akár az apukák lebilincselő játékaként is tökéletes lesz, hanem egy gyerekszoba vagy óvoda dekorációjának fenomenális elemeként is. A parkológarnitúra nagy odafigyeléssel és hatékonysággal készült, ami a legapróbb részletekre is figyelve észrevehető. A szintgarázs felépítése stabil és gondosan kiegyensúlyozott, kiváló minőségű anyagból készült, mely garantálja a játék tartósságát és hosszú élettartamát.
A készlet négy fém személyautót és egy helikoptert tartalmaz. Minden autó belseje tele van ülésekkel a vezető és az utas számára. A sárga helikopter műanyag elemekkel rendelkezik, és a propeller mozog, így változatossá teszi a szórakozást.
A készletben található összes elem tanúsított anyagokból készült, amelyek biztonságosak a gyermekek számára. A játék felépítése éles végektől és elemektől mentes.
A többszintes garázs kiegészítőkkel színes kartondobozba csomagolva, tetején fogantyúval, ideális ajándék az autókért szenvedélyes fiúknak!
3 évesnél idősebb gyermekek számára ajánlott.
Az autó készlet tartalma:
- 4 autó;
- helikopter;
- autópálya parkolóval és lifttel.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Autós
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Autópálya parkolóval és lifttel, 4 autóval és egy helikopter gyerekeknek MCT 4645" című hirdetést látja. (fent)