Betöltés...

Rainbowcorn: Fairycorn Surprise

Ár: 12.500 Ft

A Rainbowcorn Fairycorn Surprise a 4. széria, ami most egy nagy tündér plüsst és sok meglepetést rejt magában. Természetesen nekik is van színes unikornis szarvuk.

Nem kell mást tenned, mint óvatosan leszedni a csomagolást. A tündérszárnynál találsz egy kis pillangó alakú papírt, amiben a benne lévő plüssről találsz információt, konkrétan, hogy mit szeret. Ahhoz, hogy kinyisd a tojást, nyomd be az elején található szívet és az középen máris szétpattan. Vedd le a felső részt és eléd tárul a 7 plüss állatka egyike. Most leszedheted a külső tündérszárnyat a tojásról és a belül található rugalmas madzagot hozzá rögzítve, te magad is tündérré válhatsz! Csak vedd fel a hátadra. De evvel még nincs vége, hiszen a csomagban egy kisebb tojás is megbújt, ami egy kis állatfigurát (Boo-Boocorn) rejt. Azonosítsd be őket a gyűjtőfüzet segítségével.

További meglepetések is várnak rád! Ilyen a mozgó flitteres szív, amit felrakhatsz a Rainbowcornod hasára vagy a zacskó, ami színváltoztató slime-ot rejt magában.

Csomagolás tartalma: 1 darab nagy műanyag tojás, 1 darab Fairycorn, 1 darab kis műanyag tojás, 1 darab Boo-Boocorn, 1 darab tündérszárny, hozzá 1 darab rugalmas pánt, 1 darab flitteres szív, 1 darab pillangó alakú papír fontos információval, 1 zacskó slime és gyűjtőfüzet

Összesen 7 Fairycorn karakter található ebben a szériában: a fehér Bunnycorn, a lila Hippocorn, a rózsaszín Kittycorn, a ritka barna Hippocorn, a barack színű Unicorn, a kék Poodle és a lila Owlcorn

Gyűjtsd össze mindet, hogy teljes legyen a készlet.

A nagy tündérszárny mérete: 31 cm x 26 cm x 1 cm

Csomagolás mérete: 30 cm x 25 cm x 20 cm

3 éves kortól ajánlott! 

Minden tojás külön karaktert és további meglepetéseket rejt magában.

A terméket véletlenszerű színváltozatban küldjük. 



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Plüss
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Rainbowcorn: Fairycorn Surprise" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: