Betöltés...

Super Mario Barack Hercegnő Kastélya

Ár: 17.000 Ft

Super Mario videójáték 1985 óta a gyerekek egyik kedvence. A Nintendo által alkotott nyolc világ mindegyike négy pályából áll. Ezekből az egyik elevenedik meg előtted ennek a játékszettnek a segítségével. A kastélyban nem más vár rád, mint a főellenség, Bowser. Marionak őt kell legyőznie, hogy megmenthesse Barack hercegnőt, a Gomba Királyság trónörökösét akit Bowser börtönbe zárt a saját kastélyában. 

Bowser, vagyis a Koopa Királyság uralkodója, aki le akarja igázni a Gomba Királyságot. Hatalmas sárkányra emlékeztet, de téves megállapítás, hogy sárkány. Vörös hajjal és sárga szarvakkal, hátán sárga tüskés zöld páncéllal. Képes tüzet okádni és kalapácsot dobálni.

A kastély fehér színű és két szintes. Tornyai pirosak, piros zászlókkal. A kastélyban a kapu feletti ablakban látszik a bezárt Barack hercegnő a kapu felett. Építsd össze a kastélyt, ragaszd fel a matricákat és indulhat a játék.

A Bowser figura végtagjai mozgathatók.

A készlet tartalma: 1 darab Bowser figura, 1 darab zászló talalzattal, 1 darab téglakocka, 1 darab kérdőjellel ellátott sárga doboz, a kastély elemei, matricák és leírás

Bowser figura mérete: 10 cm x 7,5 cm x 7,5 cm

Zászlórúd magassága (talapzatta együtt): 20 cm

Téglakocka és doboz mérete: 4,5 cm x 4,5 cm x 4 cm

Kastély magassága: 30 cm

A készlet 16 darabos. 

Csomagolás mérete: 38 cm x 28 cm x 8 cm

3 éves kortól ajánlott!



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Super Mario Barack Hercegnő Kastélya" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: