Betöltés...

Őslénytani, régészeti, geológiai és felfedező oktatási készlet, dinoszaurusz-kövületek felfedezése, játék kalapáccsal, vésővel és ecsettel a hiteles tudományos élményért, 18,6 x 14,8

Ár: 11.101 Ft



 

Paleontológiai és régészeti oktatócsomag - Fedezze fel a dinoszaurusz fosszíliákat

Fedezd fel a dinoszauruszok lenyűgöző világát az új őslénytani oktatócsomagunkkal. Ez az egész készlet ötvözi a szórakozást a tanulással, így autentikus dinoszauruszfosszília-felfedezési élményt nyújt.

Főbb jellemzői:


Fosszíliák: A készlet tartalmaz egy különleges követ, amely egy dinoszaurusz fosszíliát rejt, és felfedezésre vár.


Tudományos eszközök: A mellékelt kalapács és véső lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy autentikus és biztonságos módon tapasztalják meg az ásatási folyamatot. A finom ecset kiegészíti a készletet, megkönnyítve a fosszíliák részletes tisztítását.


Interaktív oktatás: Elősegíti az aktív tanulást és a tudományos készségek fejlesztését. A gyerekek megismerik a paleontológiát és gyakorlati kutatási készségeket szereznek.

Előnyök:


Tudományos ismeretek fejlesztése: Az eszközök manipulálása és a fosszilis felfedezések révén a gyerekek megfigyelési, logikai és kísérleti készségeket fejlesztenek.


Játékon keresztüli tanulás: A készlet játékos és kalandos környezetbe hozza a tanulást anélkül, hogy feláldozná az oktatási szempontot.


Biztonságos földmunka: A kalapácsot és vésőt kifejezetten úgy tervezték, hogy biztonságos ásatási élményt nyújtson anélkül, hogy veszélyeztetné a kicsiket.


A kíváncsiság ösztönzése: A fosszíliák felfedezése izgalmas módon kelti fel a kíváncsiságot és a tudomány iránti szenvedélyt.


Csoportos vagy egyéni tevékenység: Alkalmas csoportos tevékenységekhez az osztályban vagy magával ragadó egyéni élményekhez otthon.

Fedezze fel a dinoszauruszokat lelkesedéssel és oktatással!

Készletünk több, mint egy játék – ez egy tudományos utazás, amely felfedezésre és tanulásra ösztönzi a fiatal elméket. Változtassa szabadidejét izgalmas kalanddá, hogy felfedezze a Föld történelmét!

Kosárba teszem, hogy gyermekének szórakoztató és emlékezetes oktatási élményt nyújtson!



Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 64 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Őslénytani, régészeti, geológiai és felfedező oktatási készlet, dinoszaurusz-kövületek felfedezése, játék kalapáccsal, vésővel és ecsettel a hiteles tudományos élményért, 18,6 x 14,8" című hirdetést látja. (fent)