Betöltés...

Mágneses játék (szafari, 47 részes)

Ár: 4.990 Ft


A sikeres játék egyik fontos tulajdonsága, hogy felkelti a baba figyelmét! Ezzel a kirakós játékkal nem lesz gond, mindezt a nagyon élénk, csinos színeknek köszönhetően, amelyek különleges varázst adnak a játéknak!
A játék használatának szabályai rendkívül egyszerűek! Csak nyisd ki a csomagot úgy, hogy a tábla a tájat mutassa, és add hozzá a mágneseket az általad választott állatokkal!
Ezzel nagyon változatos és egyedi jeleneteket hozhat létre! Az egyetlen korlát a gyermek fantáziája lehet, és az biztosan gyorsan fejlődik, ha a gyerkőc használja!
Ha pedig a gyermek nem tudja, hogy nézzen ki az állat, színes, rendezett mintájú kártyák lesznek a segítségedre!
A játék sok kellemes órát biztosít, beleértve a szórakozást az egész család számára , nagyban befolyásolva a családi kapcsolatok pozitív fejlődését.
A mágneses kirakós játékok számos szafari állatot és még sok mást tartalmaznak! Köztük van a fenséges oroszlán, hatalmas elefánt, mozgékony zebra, valamint gorilla, víziló, flamingó, panda és még sok más! A puzzle az állatokon kívül különféle kiegészítőket is tartalmaz, például ágakat és különféle ételeket!
Az állatokat ábrázoló játék minden bizonnyal ösztönzi gyermekét a természet megismerésére , a környezeti ismeretek pedig minden bizonnyal hasznosak lesznek a kisgyermek életében! Ráadásul egy nagy szenvedély kezdete is lehet!
A játék annak ellenére, hogy igazán egyszerű, számos nevelési értéket ad. Először is fejleszti a gyermek fantáziáját és kreativitását , a minták pontos elrendezése pedig kihívást jelenthet, ami pozitívan befolyásolja ujjai és kezei pontosságát.
A képek készítése nagy lendületet ad a mesélésnek, támogatja a gyermek beszédfejlődését.
A felhasznált anyagok minőségiek, amik azt jelentik, hogy nem kell attól tartania, hogy a termék megsérül!
A készlet tartalma:
Mágneses kartondoboz
6 kártya (12 mintát kell lerakni)
47 puzzle darab




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.05.31
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Mágneses játék (szafari, 47 részes)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: