Betöltés...

Gyerekautó, Felliner, gesztusokkal és távirányítóval vezérelhető, zenei effektekkel és fényekkel, narancssárga

Ár: 22.459 Ft

 ** Kaszkadőrautó gesztusvezérléssel**

 

*A kaland az autóval kezdődik, amely újradefiniálja a játékot!*

 

Álmodsz egy olyan játékról, amely teljesíti a sebesség és a határtalan kaland iránti vágyadat? Fedezd fel a kétoldalas kaszkadőrautót, amely elhozza az off-road versenyzés technológiáját és izgalmát a miniatűrök világába!

 

Forradalmi gesztusvezérlés

Sajátítsa el az akciót a legújabb innovációval: intelligens gesztusvezérléssel. A legkorszerűbb, 2,4 GHz-es vezérlővel felszerelt kaszkadőrgép pontosan reagál a mozdulataidra. Kapcsolja be egy egyszerű kézlegyintéssel, és érezze az intuitív vezérlés erejét!



Erő és állóképesség a kalandokhoz

A 7,4 V-os, 1400 mAh-s akkumulátorral az autó készen áll arra, hogy 45 percen keresztül megszakítás nélkül kövesse Önt a legmerészebb felfedezésekre. A 25 km/h-s sebesség és a lenyűgöző 150 m-es ellenőrzési távolság felülmúlja az elvárásait, és növeli bátorságát a kihívásokkal szemben.

 

Extrém célokra tervezett gumiabroncsok

A szuperrugalmas, ütésálló csúszásgátló gumiabroncsok áttekintése meggyőzi Önt arról, hogy az autót kompromisszumok nélküli cselekvésre tervezték. A mély textúra maximális tapadást biztosít, szabadságot adva a látványos mutatványok végrehajtásához és a magabiztos navigáláshoz bármilyen terepen.

 

Több mint egy autó, érzékszervi élmény

Fények, zene, akció! A kaszkadőrautó minden utazást audiovizuális látványossággá változtat. A dinamikus fényeffektusoktól az autentikus versenyzenéig érzékei teljesen elmerülhetnek, miközben felfedezi mászóképességét és mozgékonyságát a 360°-os forgáshoz.

 

Kettős kialakítás a dupla szórakozásért

Zseniális, kétoldalas kialakításával a kaszkadőrautó nem ismer akadályokat. A pörgés és a vezetés mindkét oldalon kibővíti a játékmenet és a mutatványok lehetőségeit, ellenállhatatlanná téve minden kalandrajongó számára.



Ideális ajándékokhoz 

Nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek is megtalálják a kaszkadőrautóban a stressz elleni szövetségest és a napi rutinból való menekülés módját. Ez egy ajándék, amely azt ígéri, hogy mosolyt és stresszt garantál.

 

Műszaki adatok:

 

Típus: Kaszkadőrautó gesztusvezérléssel

Anyagok: ABS / PVC robusztus és biztonságos

Vezérlő: 2,4 GHz az interferenciamentes pontosság érdekében

Töltési idő: 2-3 óra a maximális teljesítmény érdekében

Sebesség: 25km / h a valódi sebességérzetért

Üzemidő: 45 perc folyamatos szórakozás

Ellenőrzési távolság: 150 m a határok nélküli felfedezéshez

Méretek: 39 x 23 x 10cm az impozáns megjelenésért

Csomagolás súlya: 1150g

Funkciók:  Előre/hátra, Forgatás balra/jobbra, Átalakítás

 

**Válassza ki azt a kaszkadőrautót, amely a tenyerébe hozza a technológia varázsát!**



Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Gyerekautó, Felliner, gesztusokkal és távirányítóval vezérelhető, zenei effektekkel és fényekkel, narancssárga" című hirdetést látja. (fent)