Betöltés...

Koncentrikus fagyűrűk - 24 darab ingyenes játék

Ár: 32.250 Ft

A gyűrűk felhasználhatók különböző játékok húrozására, egymásra rakására, elrejtésére, felfedezésére és létrehozására. Lehetővé teszik az elemek osztályozását, csoportosítását és társítását méretük és alakjuk szerint, segítve a logikai-matematikai gondolkodás fejlesztését.



A készlet tartalma:


24 fészekgyűrű 6 színben és 4 különböző méretben .


Minden szín 4 gyűrűt tartalmaz színátmenetes árnyalatban, az intenzívebb árnyalattól a világosabbig.



Gyűrű mérete: 


10 cm
7,5 cm
4,8 cm
2,3 cm



Ajánlott életkor +3 év;


A Grapat (Joguines Grapat SLU) egy kis családi vállalkozás, amely Spanyolországban található, és fából készült játékokat gyárt, a "nyílt végű játék" koncepciója alapján: szabad, kreatív játék, szabályok által nem korlátozva.
A Grapat játékok serkentik a képzelőerőt, és teret engednek a kreativitásnak, hogy egyedi módon fejlődjön és virágozzon minden gyermekben.
Nem tisztességes módja annak, hogy ezekkel a játékokkal játsszunk, de minden gyermek egyedi módon, saját érdeklődésének megfelelően integrálja őket a játékba.
A Grapat játékok nemcsak szépek, hanem biztonságosak is, mind a gyermekek, mind a környezet számára: a fa olyan erdőkből származik, ahol fenntartható kiaknázást folytatnak, a festékek pedig nem mérgezőek, vízbázisúak és megfelelnek az európai biztonsági és minőségi szabványoknak: Toy EN 71-1:2014+A1:2018, EN 71-2:2011+A1:2014, EN 71-3:2019, az USA-ban ASTM 963 és Ausztráliából: ISO 8124.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Koncentrikus fagyűrűk - 24 darab ingyenes játék" című hirdetést látja. (fent)