Betöltés...

Kaszkadőrautó RC-vel

Ár: 21.992 Ft

Kaszkadőrautó RC-vel

Az RC Car egy lenyűgöző játék jármű, amelyet úgy terveztek, hogy merész kaszkadőrmutatványos élményt nyújtson. Terepjáró képességeivel, 360 fokos forgatásának képességével, lejtős felületeken történő mozgásokkal, mindezt fényekkel és permetező hatással kísérve, ez az autó örömmel fogadja a kaland- és akciórajongókat.

Funkciók:
- A készlet tartalma: 1 autó, 1 távirányító, 1 USB kábel, 1 akkumulátor és 1 szivattyú.
- Az autó a következő funkciókkal rendelkezik: 360 fokos forgás, sodródás, egyenetlen felületeken való mozgás nagy erővel mászáskor, felfüggesztés a 4 keréken az utazás közbeni ütések csökkentése érdekében, gyors mozgás és kanyarodás, hátul pedig lámpákkal és vízpermetező fúvókával van ellátva.
- A 2,4 GHz-es távirányító stabil kapcsolatot biztosít, és 2 vezérlési módszerrel rendelkezik: gombok és joystickok. Segítségével a gépet pontosan és könnyedén vezérlik.
- A permethatás érdekében a szivattyú segítségével vizet vezetnek be a gép hátulján lévő tartályba. A vízsugár láthatóságát erősítik a szórófej körül elhelyezett lámpák.
- Az autó belsejében egy pilóta figura van rögzítve a vezetőüléshez.
- Az autó kialakítása magával ragadó, a test agresszív, de vonzó cápa megjelenésű.
- A karosszéria a következő domináns színekben kapható: piros vagy kék. A szállítás a megrendelésben kiválasztott szín és a raktáron való elérhetőség szerint történik, vagy ha a szín nincs megadva a megrendelésben, a szállítás véletlenszerűen történik.
- A jármű alkalmas beltéri és kültéri mutatványokra.
- Az autó 3,7 V-os akkumulátort használ, USB-kábellel történő töltéssel. A távirányító 2 x AA 1.5V elemmel működik (nem tartozék). Az elemeket a polaritás figyelembevételével a megfelelő helyzetbe kell állítani. Az elemtartónak tisztának kell lennie. A lemerült elemeket a hatályos szabályoknak megfelelően cserélik ki és hasznosítják újra. Ha a játékot hosszú ideig nem használja, vegye ki az elemeket az újbóli felhasználásig.
- A játék fejleszti az ügyességet, a motoros készségeket és a tájékozódást, valamint pihentető és kalandos időt kínál 4 keréken.
- Csomagolás: kartondoboz ablakkal.

Autó méret: 28x17x16.5 cm
Távirányító mérete: 13x9x5 cm
Termék mérete a csomagban: 39.5x18x17.5 cm
Autó súlya: 0,445 kg
Távirányító súlya: 0,065 kg
A termék súlya: 0,535 kg
A termék súlya a csomagolásban: 0,825 kg
Ajánlott életkor: +5 év

Figyelmeztetés!
A termék új, és a gyártó eredeti csomagolásában kerül értékesítésre. Az oldalon található képek csak tájékoztató jellegűek. 
A színezet, a tónus és a színintenzitás monitoronként eltérő lehet.
A csomagolást egy felnőttnek el kell távolítania, ki kell vennie és ki kell dobnia, mielőtt a gyermeknek adná. A termék csomagolása gyermekektől elzárva tartandó! Javasoljuk, hogy a terméket felnőtt felügyelete mellett használja. A termék tartalmazhat olyan kis részeket, amelyeket a kicsik lenyelhetnek vagy belélegezhetnek, fulladásveszély áll fenn, vagy nem alkalmas 3 évesnél fiatalabb gyermekek számára. Mentse el az utasításokat és címkéket későbbi felhasználás céljából. Tartsa távol a terméket tűztől, és ne hagyja magas hőmérsékleten és páratartalom körül. A termék kézi mérése miatt kisebb eltérés lehet a termék tényleges méretétől.

Termékkód: 37116 / SY065E

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Kaszkadőrautó RC-vel" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések

24.206 Ft
29.278 Ft
28.587 Ft