Betöltés...

F1-es autó RC-vel, 3 az 1-ben

Ár: 26.163 Ft

F1-es autó RC-vel, 3 az 1-ben

Az F1 3 az 1-ben szuperautó RC-vel egy lenyűgöző, átalakítható jármű, amelyet úgy terveztek, hogy merész, akciódús élményt nyújtson.

Funkciók:
- A készlet tartalma: 1 autó, 1 távirányító, 2 pótkerék, cserélhető elülső rész, kerékkel, 1 akkumulátor, 1 USB töltőkábel.
- A Cross Contry sorozat járműve 1:16 méretarányban készül.
- Ez a Forma-1-es autó gyorsan futurisztikus 3 kerekű járművé válik, ha az első és hátsó kerekeket szörnyekre cseréli. A szupergyors autó három különböző üzemmódban használható: normál 4 kerék vezetési mód, egykerekű üzemmód elöl és 2 normál kerék hátul, vagy egykerekű üzemmód elöl és 2 nagy kerék hátul.
- A távirányító stabil kapcsolatot biztosít, és 2,4 GHz-es frekvenciájú távirányító rendszerrel van felszerelve. Segítségével vezesse az autót előre, hátra, és forduljon balra vagy jobbra.
- A jármű cserélhető elülső résszel rendelkezik, amely 4 kerekű modellről 3 kerekűre változik. Az elülső részt úgy kell megváltoztatni, hogy befelé nyomják a karosszéria két oldalsó karját, miközben a jármű első felét kihúzzák, majd a helyére helyezik a csak egy kerékkel ellátott kart.
- A hátsó kerekek cseréje egyszerű: nyomja meg a kerék közepét, kattanást hallva, vegye ki a kereket, illessze a monster kereket a tengelyre, és nyomja addig, amíg kattanás nem hallatszik, ekkor a kerék rögzítve van.
- Az autó eleje funkcionális felfüggesztésekkel rendelkezik, amelyek rugókat tartalmaznak.
- A kerekek gumi gumiabroncsokkal vannak ellátva, aminek következtében az utazás stabil és csendes.
- Az autó alatt, a két első kerék szintjén van egy kar a kerekek irányának beállításához és finomhangolásához.
- A termék teste kiváló minőségű és tartós műanyagból készül.
- Az autó Li-ion akkumulátort használ 14500/500 mAH 3.7V, töltéssel USB kábelen keresztül. A távirányító 2 x AA 1.5V elemmel működik (nem tartozék). Az elemeket a polaritás figyelembevételével a megfelelő helyzetbe kell állítani. Az elemtartónak tisztának kell lennie. A lemerült elemeket a hatályos szabályoknak megfelelően cserélik ki és hasznosítják újra. Ha a játékot hosszú ideig nem használja, vegye ki az elemeket az újbóli felhasználásig.
- A játék fejleszti az ügyességet, a motoros készségeket és a tájékozódást, valamint pihentető és kalandos időt kínál 4 keréken.
- Csomagolás: kartondoboz ablakkal.

Gép mérete: 25x13.7x8.8/9 cm
Távirányító mérete: 12x6x14.5 cm
USB-kábel hossza: 58 cm
Termék mérete a csomagban: 43,7x11,5x30,5 cm
Autó súlya: 0,335 kg
A termék súlya: 0,655 kg
A termék súlya a csomagolásban: 1,035 kg
Ajánlott életkor: +6 év

Figyelmeztetés!
A termék új, és a gyártó eredeti csomagolásában kerül értékesítésre. Az oldalon található képek csak tájékoztató jellegűek. 
A színezet, a tónus és a színintenzitás monitoronként eltérő lehet.
A csomagolást egy felnőttnek el kell távolítania, ki kell vennie és ki kell dobnia, mielőtt a gyermeknek adná. A termék csomagolása gyermekektől elzárva tartandó! Javasoljuk, hogy a terméket felnőtt felügyelete mellett használja. A termék tartalmazhat olyan kis részeket, amelyeket a kicsik lenyelhetnek vagy belélegezhetnek, fulladásveszély áll fenn, vagy nem alkalmas 3 évesnél fiatalabb gyermekek számára. Mentse el az utasításokat és címkéket későbbi felhasználás céljából. Tartsa távol a terméket tűztől, és ne hagyja magas hőmérsékleten és páratartalom körül. A termék kézi mérése miatt kisebb eltérés lehet a termék tényleges méretétől.

Cikkszám: 37119 / 322

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "F1-es autó RC-vel, 3 az 1-ben" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések

14.165 Ft
21.712 Ft
26.261 Ft