Betöltés...

Autós jármű RC sportkocsi távirányítós 4x4 1:16 16340

Ár: 17.060 Ft

Autó RC jármű Sportautó távirányítós 4x4
 
A távirányítós RC sportautó tökéletes játék a gyors és izgalmas vezetés szerelmeseinek. A szürke autót számos színes sportforma díszíti, ami dinamikus és vonzó megjelenést kölcsönöz neki. A készlet tartalmaz egy távirányítót, melynek köszönhetően a felhasználó irányíthatja a járművet.
A készletben található további gumi futófelületű kerekek lehetővé teszik az autó különböző terepviszonyokhoz való igazítását, biztosítva a rugalmasságot és a különféle felületekhez való alkalmazkodást.
A sportautó fejlett négykerék-hajtási rendszerrel van felszerelve, amely kiváló tapadást és menetstabilitást biztosít. A giroszkóppal ellátott elektronikus menetstabilizáló program ESP (Electronic Stability Program) lehetővé teszi az autó helyzetének és irányának gyors és hatékony korrekcióját oldalsó megcsúszás vagy az irányítás elvesztése esetén, még nagy sebességgel is. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy élvezze a jármű zökkenőmentes és pontos irányítását, biztonságos és izgalmas szórakozási élményt biztosítva.
Ezzel a távirányítós RC sportkocsival játszani nem csak a vezetés öröme, hanem a különböző beállítások és terepen való kísérletezés lehetősége is. A színes dizájn esztétikát ad, a fejlett technológiák pedig teljes irányítást és biztonságot biztosítanak a dinamikus manőverek során. Ez a tökéletes játék azoknak, akik értékelik a sebesség, a technológia és a kreativitás kombinációját egy készülékben.
 
Műszaki adatok:
- Li-ion akkumulátor
- akkumulátor feszültség 7,4V/600mAh
- az akkumulátor töltési ideje akár 2 óra
- akkumulátor élettartama 25 perc.
- frekvencia 2,4 GHz
- maximális sebesség 30 km/h
- távirányító hatótávolsága akár 60 m
- a jármű méretei 28 cm x 12 cm x 8,5 cm
- csomagolás mérete 33 cm x 14 cm x 16 cm
- távirányító méretei 16 cm x 11 cm x 5 cm
 
 
A távirányító 2 db 1,5V-os AA elemmel működik , melyeket a készlet nem tartalmaz.
 
A játék 14 éven felüli gyermekek számára készült . A készlet CE minősítéssel rendelkezik és megfelel az EN 71 szabványnak.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Autós jármű RC sportkocsi távirányítós 4x4 1:16 16340" című hirdetést látja. (fent)