Betöltés...

Carrera RC Red Bull Cobra TAH-1F távirányítós helikopter

Ár: 21.900 Ft

Egy helikopter legenda
A TAH-1F az első igazi harci helikopter. A hatvanas évek közepéig csak a normál szállítóhelikopterek voltak ismertek, amelyeket szükség esetén felfegyverkeztek. De az amerikai Bell Helicopter gyártó mindent megváltoztatott ezzel a modellel.

Egy harci helikopter kis változatban
Az RC változatban a repülő rajongók helikopter modellje. Az RC helikoptert repülésre készen szállítják, és akár 5 perc repülési időt is képesek lesznek véghez vinni. A töltési idő kb. 60 perc. Az eredeti Red Bull engedéllyel a repülőgép semmiképpen sem rosszabb mint a modellje. Ezenkívül a helikopter minőségi, koaxiális rotorvezérlésével és a giroszkóp rendszerrel rendelkezik, amely biztosítja a stabilitást..
Bármely helyzetben támaszkodhat az automatikus magassági asszisztensre, amely biztosítja az egyszerű indítást és leszállási funkciót. A beépített, újratölthető LiPo akkumulátorral ellátott Cobra TAH-1F ergonómikus háromcsatornás vezérlővel, USB töltő kábellel és akkumulátorokkal érkezik otthonába.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 40 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Carrera RC Red Bull Cobra TAH-1F távirányítós helikopter" című hirdetést látja. (fent)