Betöltés...

Fa vonatpálya elektromos vonattal és kiegészítőkkel - 3,2m

Ár: 11.890 Ft

37 JÁTÉKELEM - a készlet 37 precízen elkészített és szépen kidolgozott elemet tartalmaz, amelyek saját elképzelése szerint rendezhetők el. A készlet tartalmaz egy személyvonati vágányt, egy rendőrautót, fákat és táblákat, egy rendőrt, és még sok mást. A vonat elemei és a vonat mágnesekkel vannak összekötve - nincsenek felesleges kampók, amelyek letörhetnek és állandó problémát okozhatnak a gyermeknek a készlet szétkapcsolásakor. A mágnesek erősek - akkor sem engednek el, ha az egész készletet felemelik.

FEJLESZT ÉS SZÓRAKOZTAT - a játék serkentheti a gyermekek kreativitását és fantáziáját, fejlesztheti a térérzékelést és szem-kéz koordinációt. A lehetőség, hogy megtervezze és megépítse saját pályáit, majd megtervezze és megteremtse a tájat körülöttük, nagyszerű szórakozás mindenki számára. Az általuk készített pályák tesztelése minden gyermek számára remek szórakozás lesz.

BIZTONSÁGOS - a sor biztonságos a legkisebbek számára. Minden fa elem tökéletesen csiszolt és környezetbarát festékkel festett. Nincsenek kiálló, éles elemek, amelyek kárt tehetnének a gyermekben.

MŰSZAKI ADATOK:

Anyag: fa
A vonat áramellátása: 1x AA (nem tartozék)
A készletben található elemek száma: 37
Pálya hossza: 3,2 m
Méretek kibontott állapotban: méret: 85 x 42 x 14,5 cm
Súly: 1.261 kg
Súly csomagolással együtt: 1,38 kg
Tartalom:

20 sínelem
Híd
5 fa
2 karakter
1 rendőrségi épület (mindegyik 3 részből áll)
Személyvonat - 3 elem
Rendőrautó
Poller
2 sorompó
Rendőr

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Fa vonatpálya elektromos vonattal és kiegészítőkkel - 3,2m" című hirdetést látja. (fent)