Betöltés...

Rajzprojektor, kivetítő mobiltelefonnal és táblagéppel való rajzoláshoz - ceruzával, papírlapokkal, 11x19x17cm (BB-20443)

Ár: 2.990 Ft

Ha szereti a kreatív tevékenységet, és mindig új, felkapott dolgok után kutat, próbálja ki ezt a táblát a rajzoláshoz, amelynek köszönhetően könnyedén átrajzolhatja a választott képet telefonjáról. Köszönhetően annak, hogy a tartó két méretre állítható össze, képeket rajzolhat mind a mobiltelefonjáról, mind a táblagépéről. Ily módon a képeket nemcsak papírra, hanem szövetre vagy fára is átviheti. A képzeletnek nincsenek határai. A tábla könnyű és kompakt. Szinte bárhol használható. Tegye kellemessé utazásait, és csomagolja be a táskájába. A használatához nincs szüksége villamos energiára vagy lámpára . Csak állítsa fel az állványt, távolítsa el a védőfóliát a tábláról, és helyezze be az állvány végén lévő barázdákba. Az eszközt, amelyből a képet rajzolja, állítsa fel úgy, hogy a kép tükröződjön a tábláról. A kép vetítve jelenik meg a papírlapon. A jobb láthatóság érdekében növelje a telefon vagy táblagép fényerejét.   MŰSZAKI ADATOK: anyaga: műanyag fekete szín méretei: 11 x 19,8 x 17 cm súlya: 105g súlya a csomagolásban: 157 g TARTOZÉKOK: állvány plexi üveg HB ceruza 3 darab  A5-ös papírlap Videó a termékről: https://www.youtube.com/watch?v=Exml9IQSWdQ

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.12
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Rajzprojektor, kivetítő mobiltelefonnal és táblagéppel való rajzoláshoz - ceruzával, papírlapokkal, 11x19x17cm (BB-20443)" című hirdetést látja. (fent)