Betöltés...

Multifunkciós, zenélő, járássegítő játék kivehető babazongorával, rajztáblával és játék telefonnal vidám színekben (BBJ)

Ár: 16.990 Ft

A multifunkciós járássegítő játék egy olyan komplett készségfejlesztő szett mely minden szükséges funkciót magába foglal, ami hozzájárulhat a gyemek szellemi és fizikai fejlődéséhez az önfeledt játék folyamán A termék kiváló minőségű műanyagból készült. Segít a különböző színek és formák megismerésében, fejleszti a gyermekek egyensúlyérzékét. A színéből és mintájából adódva kislánynak és kisfiúnak is tökéletes választás. A termék előnyei: A multifunkciós járássegítő egy négykerekű, fejlesztő játék vidám színekben. A járássegítő része egy mobiltelefon, amely levehető és kiváló szórakozást nyújt a babáknak. Tartozék továbbá egy színes könyv, melynek oldalait lapozni lehet, rajztábla, amire rajzolhatnak és akár le is törölhetik az alkotásokat. A tábla szintén leszerelhető a járássegítőről. A következő leszerelhető játék egy mini zongora, ami világít és kellemes dallamokat játszik. Álló helyzetben a babák maguk előtt tolhatják, ülve pedig számos dallam vár rájuk. Hangeffekt : A vidám hangeffektusok még érdekesebbé teszik a játékot apróságod számára, továbbá fejlesztik a hallását miközben kiválóan szórakozik. A termék jellemzői: Anyaga: kiváló minőségű műanyag 6 hónapos kortól ajánlott Forgatható tárcsa Levehető játék zongora 3 különböző funkcióval, lágy, kellemes dallamokkal A hátsó kerekek csúszásmentes szilikonnal Nyomogatható játék telefon (levehető és külön játékként is funkcionál) Lapozható könyvecske Játék tükör védőréteggel Mágneses letörölhető rajztábla (levehető és külön játékként is funkcionál) Forgatható, tekergethető játékok A járássegítő 2 db 1.5 V AA elemmel működik, mely nem tartozéka a terméknek Mérete: 31 x 41,5 x 45 cm Videók a termékről: https://www.youtube.com/watch?v=TPQ9rWtOfPA https://www.youtube.com/shorts/5ZZ5urxZz98

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Multifunkciós, zenélő, járássegítő játék kivehető babazongorával, rajztáblával és játék telefonnal vidám színekben (BBJ)" című hirdetést látja. (fent)