Betöltés...

3 az 1-ben interaktív, készségfejlesztő zenélő kisbusz gyerekeknek - xilofonnal, színes gyöngyökkel, különféle formájú kockákkal (BBJ)

Ár: 5.690 Ft

Interaktív játékautó 3 az 1-ben Music Bus a legkisebb gyermekek számára készült. Az oldalfalak vannak felszerelve bedobó nyílásokkal a játékokhoz, amelyek a kocka részét képezik. A kocsi tetején pedig apró cimbalom van és egy gyöngyökkel ellátott labirintus található. A játék pálca egy zsinórral van rögzítve, hogy el ne vesszen. A szélvédőn a játékautó szeme látható. Az autó ideális játék a gyermekek motoros képességeinek, tapintásának, látásának, logikus gondolkodásának, a színek és formák felismerésének fejlesztésére. A játék gyermekek számára készült 18 hónapos kortól. Leírás: interaktív játékautó 3 az 1-ben busz gyermekeknek ajánlott 18 hónapos kortól az autónak összesen 3 funkciója van: oldalsó falak bedobó nyílásokkal a játékokhoz, amelyek a kocka részét képezik a játékautó tetején funkcionális cimbalom, beleértve az ütőket is labirintus gyöngyökkel a szélvédőn szemek vannak 7 darab különféle formájú játékot tartalmaz (betűk, autó, hajó, csillag ..) CE tanúsítvány A dizájn minimálisan eltérhet a képen látottakon. Videó egy hasonló termékről: https://www.youtube.com/shorts/1ZsV6exAo-8

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.06.11
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "3 az 1-ben interaktív, készségfejlesztő zenélő kisbusz gyerekeknek - xilofonnal, színes gyöngyökkel, különféle formájú kockákkal (BBJ)" című hirdetést látja. (fent)