Betöltés...

Két oldalú, állatos és gyümölcsös termo játszószőnyeg - kül-, és beltérre, nedvességálló anyagból - 180 x 200 x 0,5 cm (BB-6402)

Ár: 8.990 Ft

Kül- és beltéri termo játszószőnyeg, nedvességálló anyagból, 180 x 200 x 0,5 cm A színes, vidám nagyméretű játszószőnyeg rendkívül praktikus és biztonságos a kisbabák szórakoztatására. A termék kényelmes ülést és fekvést biztosít a földön vagy a füvön és egyéb hűvös vagy nedves felületeken. Használható lakásban és kültéren egyaránt. A szőnyeg kétoldalas és nagyon színes. Az élénk színek és érdekes minták felhívják a gyermekek figyelmét, és arra ösztönzik őket, hogy felfedezzék az egész szőnyeget. Az egyik oldalon a szőnyeg mesebeli képekkel díszített, különféle karakterekről, állatokról, gyümölcsökről stb. Így a szőnyeg oktatási funkciót is betölthet, és hatással van a gyermek fejlődésére. A szőnyeg nedvességálló anyagból készül, és nem szívja fel a vizet, ami pozitívan befolyásolja a legkisebb gyermekek kényelmét a termék használata közben. Nem kell tartanunk a foltoktól, a szőnyeg mosható. Az össze hajtott szőnyeg kevés helyet foglal el, így nem kell aggódnia a tárolása miatt. Miután becsomagolta a mellékelt tárolótáskába, gyorsan és egyszerűen szállíthatja, például a kertbe, parkba, strandra, vagy magával viheti egy utazásra. A tárolótáska fogantyúval rendelkezik. A termék ideális magánhasználatra, valamint óvodák, gyermekkórházak gondozási és oktatási központok felhasználására. Leírás: szín: sokszínű anyaga: polietilén életkor: 3 éves kortól tanúsítványok: CE, EN71 méretek (hossz / szélesség / vastagság): 180 x 200 x 0,5 cm készlet súlya:  500 g súlya csomagolással: 600 g

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Két oldalú, állatos és gyümölcsös termo játszószőnyeg - kül-, és beltérre, nedvességálló anyagból - 180 x 200 x 0,5 cm (BB-6402)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: