Betöltés...

407 elemes, készségfejlesztő fa dominókészlet, 12 különböző színben - labdákkal, lépcsőkkel, hidakkal és sok más kiegészítővel (BB-9357)

Ár: 9.990 Ft

Fa dominó készlet - 407 elemmel A készlet 360 darab téglát tartalmaz, 12 színből - barna, fekete, a kék 2 árnyalata, narancs, piros, rózsaszín, zöld, sárga, lila és fehér. A készlethez tartozik még egy táska húzózsinórral a tárolás és a kényelmes szállítás érdekében. Számos különböző és érdekes bónuszt is tartalmaz a készlet, amelyek magasabb pályára teszik a szórakozást, és további izgalmakat! A készlet tartalmaz többek között 3 labdát, hintát, szélmalmot, harangot, függőlabdát, különböző magasságú lépcsőket, hidakat, csúszdákat és még sok mást. A kockák elsősorban élénk színűek, serkentik a legkisebbek fantáziáját és kreativitásukat. A velük való játék a kézi készségek és a szem-kéz koordináció gyakorlata is. A készlet fából készült és speciális festékkel festett. Ezenkívül nincsenek kiálló, éles elemek, amelyek károsítanák a gyermeket. A készlet CE és EN 71 tanúsítvánnyal rendelkezik. Leírás: életkor: 3+ tanúsítványok: CE, EN 71 játékosok száma: minimum 2 fő anyaga: fa elemek száma a készletben: 407 táska méretei (szélesség / magasság): 29 / 43 cm a készlet súlya: 1,82 kg A csomag tartalma: 360 tégla 43 további különböző formájú elem 1 fa golyó 2 színes golyó táska húzózsinórral

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "407 elemes, készségfejlesztő fa dominókészlet, 12 különböző színben - labdákkal, lépcsőkkel, hidakkal és sok más kiegészítővel (BB-9357)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: