Betöltés...

2in1 felfújható surf deszka és strand matrac kapaszkodóval gyerekeknek - strapabíró PVC anyagból, vidám színekben - 114 x 46 cm, 1 db (BB-11866)

Ár: 4.990 Ft

2in1 felfújható surf deszka és strand matrac kapaszkodóval - strapabíró PVC anyagból, vidám színekben Megőrjít ez a hatalmas hőség?  Azt tervezed, hogy vízpartra vagy strandra mész kikapcsolódni?  Ezzel a színes matraccal szinte garantáltan jól fogod érezni magad a vízparton vagy medencében! Magaddal viheted a strandra, fesztiválra vagy használd otthon a kerti medencében. A felfújható úszódeszka tökéletes módja annak, hogy változatosabbá tegye gyermeke vízben való játékát. A 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült. Két praktikus fogantyúval rendelkezik, amelyeknek köszönhetően gyermeke stabilnak érezheti magát. A deszka tartós, sérülésálló PVC anyagból készült, így nem kell attól tartania, hogy váratlan helyzetek elrontják gyermeke örömteli játékát. Nagyobb problémák esetén egy javítófoltot is tartalmaz a készlet. Méretei ellenére a deszka könnyű és kézreálló a gyermek számára. A termék jellemzői: méretek: 114 cm x 46 cm 3 év feletti gyermekek számára két stabil fogantyú javítófolt mellékelve tartós PVC anyag deszkaforma érdekes nyári kék és narancssárga színek a termék színe aktuáls raktárkészlet szerint kerül szállításra Súly: 0,5 kg A csomag mérete: 20 x 20 x 4 cm. Figyelem! A matrac használatát gyeremekek számára csak felnőtt felügyelete mellett javasoljuk, olyan mélységű vízben, ahol a gyermeknek leér a lába!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.12
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "2in1 felfújható surf deszka és strand matrac kapaszkodóval gyerekeknek - strapabíró PVC anyagból, vidám színekben - 114 x 46 cm, 1 db (BB-11866)" című hirdetést látja. (fent)