Betöltés...

120 cm átmérőjű, időjárásálló fészekhinta gyerekeknek, állítható magassággal – 160 kg-ig terhelhető, zöld - fekete (BB-10069)

Ár: 28.990 Ft

A jól ismert fészekhinta, minden gyerek kedvence, amit most akár otthon is élvezhet, nem csak a játszótéren. A fészekhinta széles, kerek üléssel rendelkezik amely garantálja a biztonságos szórakozást. A 10 mm vastag fonott köteleknek köszönhetően 160 kg-ig terhelhetõ ez a fészekhinta. Ez garantálja a biztonságot és lehetővé teszi az öröm pillanatait felnőttek számára is. Ideális egy nagy család számára. Mérete és alakja miatt ezt a fészekhintát felnőttek is használhatják. Megnyugtató relaxálást ad amikor belefekszünk és egy kicsit meglökjük magunkat. A hintázás közben felnőtt felügyelete mindig szükséges. A hinta biztonságos használatához elengedhetetlen, hogy a hinta 2 m-es körzetében ne legyenek zavaró tényezők. Ezek lehetnek, fa, másik tárgy, garázs, ajtó, stb. A hinta sok szórakozást kínál Önnek vagy gyermekeinek. A többi hintához képest érdekes, kör alakú formája teszi különlegessé, amelyen a gyerekek ülhetnek vagy fekhetnek. A   hinta  időjárási viszonyoknak ellenálló és gyorsan száradó anyagokból készült.   Ennek köszönhetően félelem nélkül kint hagyható még kedvezőtlen időjárási körülmények között is. Ez bizonyosságot ad arról, hogy még ha esik, vagy nagyon erős szél fúj, nem kell azonnal levennie a hintát és elrejteni a házban vagy a garázsban/pincében. Előnyei: könnyű összeszerelés szilárdság - terhelhetőség 160 kg-ig kötélhossz állítás - maximum 170cm tartós anyagok - hab (EPE), polietilén (PE), polipropilén (PP), Oxford 600D nagyon széles ülés Leírás: szín: zöld-fekete szövet: 600D oxford (időjárásálló) keret: EPE háló: PP - polipropilén életkor: 3+ maximális teherbírás: 160 kg méretek (sz/szélesség/magasság): 4,5 x 120 x 170 cm kötél vastagság: 10 mm hinta súlya: 4,2 kg súlya csomagolással együtt: 5,05 kg

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "120 cm átmérőjű, időjárásálló fészekhinta gyerekeknek, állítható magassággal – 160 kg-ig terhelhető, zöld - fekete (BB-10069)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: