Betöltés...

Swerve Ball 3 darabos profi baseball labda csomag trükkös szerváláshoz - hexpropello dodecahedron formájú speciális labda csavart dobásokhoz (BBM)

Ár: 990 Ft

A baseball és a softball rendkívül népszerű, ne hagyd ki ezt a fantasztikus alkalmat arra, hogy úgy játszhass mint a profi baseball játékosok! Swerve Ball műanyagból készült szerva labda! A legfrissebb tudományos módszerekkel, a nyomaték és a légáramlás erejének köszönhetően a Swerve Ball egyedülálló geometriai "hexpropello dodecahedron" alakja lehetővé teszi a trükkös dobásokat! Kis négyzetes kialakításnának köszönhetően könnyű vele elsajátítani és gyakorolni a csavarást, a csúsztatást és a gyorslabdát. Egy nem hétköznapi labda, amit úgy is megcsavarhatsz, mint egy profi baseball játékos. Attól függően, hogy a labdán hogyan helyezkednek el az ujjaid, más-más ívben repül. Speciális kialakításának köszönhetően bravúros csavartakat lehet dobni vele! Csomag tartalma: 3 darab labda Videó a termékről: https://www.youtube.com/watch?v=CKZgVLPVl94

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Swerve Ball 3 darabos profi baseball labda csomag trükkös szerváláshoz - hexpropello dodecahedron formájú speciális labda csavart dobásokhoz (BBM)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: