Betöltés...

Dinó park játék készlet gyerekeknek - dínókkal, szőnyeggel és sok más kiegészítővel - átlátszó tároló dobozzal (BB-19743)

Ár: 10.690 Ft

A szőnyeg puha és kényelmes nem szőtt anyagból készült. Ez a szőnyeg a dinoszauruszok érdekes rajzfilmvilágát mutatja be a gyerekeknek. A szőnyeg a gyerekek számára tökéletes mérete: 70 x 79 cm. Felállíthatsz rajta dinoszauruszokat, de más szórakozásra is használhatod. A valósághű dinoszauruszok készlete 11 figurát tartalmaz, mint például: Pieranodon, Ankylosaurus, Triceratops, Tyrannosaurus Rex, Lesotosaurus, Brontosaurus, 2x Spinosaurus, Tarbosaurus, Iguanodon, Dilophosaurus. Ez a készlet biztosan kielégíti a dinoszauruszok rajongóit. Ezen kívül vannak olyan kiegészítők, mint: fák, kövek, fészek tojással és még sok más. Az egész készlet reteszekkel zárt dobozba van csomagolva. A fogantyús szervező lehetővé teszi a gyermek számára a készlet kényelmes tárolását és hordozását, pl. játszótérre vagy óvodába. Ez a mesésen színes dinoszauruszfigura-készlet nemcsak remek móka, hanem tudásod bővítésének módja is. A figurák nagyon jól tükrözik a dinoszauruszok különböző fajait, így oktatójátékká válik. A gyermek nemcsak az egyes fajok nevét, hanem megjelenését és testfelépítését is megtanulhatja. Leírás: anyaga: műanyag / szövet szín: többszínű tartozékok száma a készletben: 24 szőnyeg mérete: 70 x 79 cm tok méretei: 27 x 12 x 20 cm súlya: 1,15 kg súlya a csomagolással együtt: 1,35 kg A csomag tartalma: szőnyeg 11 dinoszaurusz 4 fa 4 kő fészket dinoszaurusz tojással kő csontvázzal vulkán tárolódoboz

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Dinó park játék készlet gyerekeknek - dínókkal, szőnyeggel és sok más kiegészítővel - átlátszó tároló dobozzal (BB-19743)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok