Betöltés...

Zenélő, nyomkodható játék telefon - interaktív, elemes okostelefon szórakoztató és készségfejlesztő funkciókkal gyerekeknek (BBJ)

Ár: 4.690 Ft

Szeretnéd, ha gyermekednek lenne egy saját okostelefonja, amellyel játszhat és fejlesztheti az ügyességét? Akkor ez a játék okostelefon a tökéletes választás! Ez a műanyagból készült okostelefon kifejezetten 18 hónapos kortól ajánlott, és garantáltan órákon át lekötötte fogja tartani a kicsiket. A csomagolás mérete kb. 22,5 x 14,5 x 5 cm, így könnyen hordozható és ideális utazásokhoz vagy piknikekhez. Ez a játék telefon nagyon valósághű és szórakoztató funkciókkal rendelkezik, amelyek segítségével gyermeked beleélheti magát a digitális világba. A telefon működése 3 darab 1,5V AAA elemmel történik, amelyek nem tartoznak a termékhez. A játék telefon ergonomikus kialakítással rendelkezik, így könnyedén fogható és használható a kis kezekkel. Az 8 cm széles és 15,5 cm magas mérete ideális a gyerekek számára, hogy kézben tarthassák és könnyen kezelhessék. A játék okostelefon számos előnnyel jár, amelyek nemcsak szórakoztatják a gyermeket, hanem fejlesztik is az ügyességét és a kognitív képességeit. A termék jellemzői: Valósághű design: A játék telefon dizájnja megegyezik a valódi okostelefonokkal, így a gyermeked olyan élményt élhet át, mintha egy igazi telefonnal játszana. Funkciók és hangok: A telefon gombjai nyomásra különböző funkciókat és hangokat aktiválnak, amelyek fejlesztik a gyermekek képzelőerejét és hangfelismerését. Szórakoztató játékok: A játék telefonban található játékok segítségével a gyermeked szórakoztató módon tanulhat és fejlesztheti a memóriáját, számszeretetét és logikai gondolkodását. Képzeletbeli játék: A telefon segítségével a gyermeked képzeletbeli szituációkat is játszhat, például telefonálni, üzeneteket küldeni vagy fényképeket készíteni. Könnyű kezelhetőség: Az ergonomikus kialakítás és az intuitív gombok lehetővé teszik a könnyű kezelést és a kis kezek fejlesztésének lehetőségét. Videó a termékről: https://www.youtube.com/shorts/UvV3771iv5Q

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Zenélő, nyomkodható játék telefon - interaktív, elemes okostelefon szórakoztató és készségfejlesztő funkciókkal gyerekeknek (BBJ)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: