Betöltés...

Rabbits RC terepautó 4-kerék meghajtású kék 2.4G 16338

Ár: 48.330 Ft

Rabbits RC terepautó 4-kerék meghajtású kék 2.4G
Szeretnénk bemutatni Önnek egy igazi gyöngyszemet a távirányítós autók világában - a Rabbits Remote Controlled Off-Road Autónkat kék színben. Ez egy rendkívül gyors jármű, amely felejthetetlen érzelmeket biztosít Önnek nehéz terepen és aszfalton egyaránt.
Mitől egyedi az autónk? Először is a sokoldalúsága. A négykerék-meghajtásnak és a rugóknak köszönhetően az autó könnyedén megbirkózik az egyenetlen terepen, és alkalmazkodik minden kihíváshoz. Akár terepen, akár járdán mész, terepjárónk garantálja a stabilitást, az irányíthatóságot és az egyedülálló élményt.
A nagy tartósságú és tapadású gumiabroncsok a kulcsa annak, hogy vezetés közben hatékonyan elnyeljék az összes ütést, ami sima és izgalmas szórakozást jelent. Ezenkívül a lenyűgöző LED-lámpák egyedi karaktert kölcsönöznek neki, és még látványosabbá teszik, különösen éjszakai kalandok során.
Terepjárónk nem csak egy jármű, hanem igazi élmény a távirányítós modellek szerelmeseinek. A kiváló kidolgozás, a részletekre való odafigyelés és a szilárd felépítés miatt ez a modell nem csak játék, hanem befektetés egy végtelen kalandba. Kényeztesse magát izgalmas tereputakkal a Rabbits távirányítós terepjárónkkal.
Az RC autó nagy kapacitású, 1400 mAh-s akkumulátorral és USB töltővel van felszerelve, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a gyors töltést.
A távirányító 3 db 1,5V AA elemmel működik, melyeket a készlet nem tartalmaz.
Az autó méretei:
30 cm x 23 cm x 9 cm
A csomag mérete:
34,5 cm x 27,5 cm x 16 cm
CE tanúsítvánnyal  rendelkezik és megfelel az  EN71 szabványnak . 14 év feletti gyermekek számára készült.
 

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Rabbits RC terepautó 4-kerék meghajtású kék 2.4G 16338" című hirdetést látja. (fent)