Betöltés...

Hatalmas kerékű távirányítású busz 2.4G hang fekete 9027

Ár: 13.840 Ft

Ha gyermeke szenvedélyesen szereti a nagy autókat, különösen azokat, amelyeknek hatalmas kerekei vannak, van egy ajánlatunk a számára. Egy ilyen autóval minden út egyedi lesz. A szórakozás lehetővé teszi, hogy saját akadálypályákat, nehéz útvonalakat hozzon létre. A gyermek nagyon jól fogja érezni magát, és változatosabbá teszi a játékot a társaival.
A távirányító lehetővé teszi az előre/hátra és jobbra/balra vezetést. A tetején lévő két gomb aktiválja a járművet és a hangokat. Az autóval való játék biztosan sok örömet okoz majd gyermekének. Ennek köszönhetően minden kisgyermek fejleszti a képzelőerejét és a logikus gondolkodást. A megjelenés és a matricák karaktert kölcsönöznek.
A jármű masszív, terepjárós felépítésű, hatalmas kerekei piros elemekkel tűnnek ki a távolból, és az autó erejének benyomását keltik. A jármű puha gumikerekei garantálják az autó nagyszerű tapadását a különböző típusú talajon. Másrészt úgy néz ki, mint egy tűzoltóság valódi megfelelője.
Kezdj el játszani és élvezd a távirányítású autót!
 
Készletelemek:
-busz
- USB töltő
- 3,7 V 500 mAh akkumulátor
- távirányító
 
A jármű méretei:
22 cm x 18 cm x 15 cm
Kerékátmérő: 8 cm
Távirányító méretei:
15 cm x 10.5 cm x 5 cm
Doboz méretei:
27,5 cm x 16,5 cm x 19 cm
A busz áramellátása egy 3,7 V-os akkumulátorról történik, amely a készlet részét képezi. A távirányítóhoz 2 db 1,5 V-os "AA" elemet használjon (nem tartozék). A játékot 6 évesnél idősebb gyermekek számára tervezték. A készlet CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel az EN 71 szabványnak. Átlátszó ablakkal ellátott kartondobozban van csomagolva, így ajándéknak is tökéletes.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Hatalmas kerékű távirányítású busz 2.4G hang fekete 9027" című hirdetést látja. (fent)