Betöltés...

Fából készült kétszintes parkoló autók tartozékkészlete 14744

Ár: 20.540 Ft

Fából készült kétszintes parkoló autók tartozékkészlete
 
A parkoló három emeletből áll, ahol faautók és helikopterek tárolására és parkolására van lehetőség. A három szintnek köszönhetően a gyerekek megszervezhetik a mozgást, és különböző emeletekre vihetik járműveiket. A készlet tartalmaz egy liftet, amely lehetővé teszi az autók mozgatását a parkoló szintek között. Ez egy olyan elem, amely fejleszti a gyermekek manipulációs készségeit és mozgáskoordinációját. Az egész játék szilárd fából készült, ami biztosítja játék közbeni tartósságát és stabilitását. A gyerekek a károsodástól való félelem nélkül kísérletezhetnek különféle járműelrendezésekkel és tartozékokkal.
A parkoló szinteken festett parkolóhelyek és út van, amely segíti a gyerekek mozgásszervezését, térkészségének fejlesztését. A készlet olyan elemeket is tartalmaz, mint az autómosó, benzinkút és útsorompók, melyeket saját elképzelések szerint lehet elhelyezni, valósághűséget adnak, történetalkotásra ösztönöznek.
A készlet négy faautót tartalmaz narancssárga, piros, kék és zöld színben, valamint egy zöld és kék helikoptert. Ezek a járművek készen állnak a játékra és a parkoló felfedezésére. Ez a játék nem csak szórakozást nyújt, hanem fejleszti a gyerekek fantáziáját és problémamegoldó képességét is. Saját parkolójukban tervezhetik, szervezhetik és irányíthatják a forgalmat.
A parkoló legtetején található egy speciálisan megjelölt helikopter leszálló, ahová az autók lifttel is eljuthatnak.
A fából készült többszintes parkolójáték nagyszerű módja annak, hogy órákon át szórakoztassák a gyerekeket, miközben fejlesztik felfogóképességüket, kreativitásukat és problémamegoldó készségeiket. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy megismertesse őket a járművek és a közúti közlekedés világával.
 
A készlet tartalma:
- csavarok
- parkolás (saját összeszereléshez)
- 4 jármű
- helikopter
- lift
- autómosó
- benzinkút
- útsorompó
- használati utasítás
- eredeti csomagolás
 
A parkoló méretei:
52 cm x 40 cm x 48 cm
 
A jármű méretei:
5,5 cm x 3 cm x 3 cm
 
A helikopter méretei:
10 cm x 5 cm x 4,5 cm
 
A csomag mérete:
43 cm x 53 cm x 9 cm
 
A játék megfelel az EN71 szabványnak és a CE tanúsítványnak. 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült .

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Autós
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Fából készült kétszintes parkoló autók tartozékkészlete 14744" című hirdetést látja. (fent)