Betöltés...

Lánctalpas kotrógép R/C daru lánctalpas távirányítós 15151

Ár: 14.350 Ft

A daru fülkéje teljes 360 fokkal elforgatható, így teljes irányítást biztosít a gép felett. A kabinban egy precízen reprodukált darukezelő található, és egy átlátszó ablakon keresztül minden tevékenységet megfigyelhetünk a kabinban. A daru egy horoggal van felszerelve, amelyen a készlet részét képező fő szállító található. Ez lehetővé teszi különböző elemek, például figyelmeztető kúpok, kövek vagy nagy faágak mozgatását. Ez arra ösztönzi, hogy játsszon a teherhordással és különféle forgatókönyvek létrehozásával.
A daru távvezérlése a készletben található távirányítóval történik. A távirányító lehetővé teszi a daru zökkenőmentes mozgatását előre, hátra, jobbra és balra
Lánctalpas kotrógép R/C daru lánctalpas távirányítós 
 
ewo, amely lehetőséget ad különböző területek és helyzetek felfedezésére.
A daru hernyókon fut, ami lehetővé teszi a legkülönfélébb terepek bejárását, beleértve a nehezebben megközelíthető területeket is.
Ez a játék beépített fény- és hangeffektusokkal rendelkezik, amelyek valósághűséget adnak. Mozgás közben a daru hangokat ad ki és a vezérlőfülke világít. Ez azt az érzést kelti, hogy a gép működik, és fokozza a szórakozást.
Ez a játék nem csak szórakozást nyújt, hanem segíti a gyerekek képzeletének, manipulációs készségeinek és koordinációjának fejlesztését is.
A pontos részleteknek és a valósághű funkcióknak köszönhetően lehetővé teszi a valós élethelyzetek újrateremtését és sok órányi szórakozást.
 
Műszaki adatok :
- jármű méretarány 1:18
- sebesség ~ 2,5 km/h 
- töltési idő: 3,5 óra
- 2,4 GHz-es távirányító
- daru tápegység: négy Ni-Cd 4.8V/ 700mAh újratölthető akkumulátor 

- Vezérlési távolság: akár 10m 
 
A készlet tartalma:
- daru
- távirányító
- két kúp 
- kő és fa rönk
-szállítmányozó 
- USB kábel 
- 4 elem 
 
A daru méretei:
41 cm x 40 cm x 12 cm (adott hossz és maximális magasság)
 
Pilóta méretei:
15 cm x 11 cm x 6 cm 
 
A csomag mérete:
48cm x 34cm x 14cm 
 
A daru 4db újratölthető elemmel működik, melyeket a készlet tartalmazza , míg a távirányítót 4 db 1,5V AA elem táplálja , melyeket a készlet nem tartalmaz. 
 

CE tanúsítvánnyal  rendelkezik és megfelel az  EN71 szabványnak . A játék 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült  .


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Lánctalpas kotrógép R/C daru lánctalpas távirányítós 15151" című hirdetést látja. (fent)