Betöltés...

RC Car Big Wheels 1:16 Black Red Kormányozható 14756

Ár: 13.470 Ft

RC Car Big Wheels 1:16 Black Red Kormányozható
 
A távirányítós RC autó egy dinamikus játék, amely sok izgalmas pillanatot nyújt a szórakozásnak. Egyedülálló vörös színében, ami felkelti a figyelmet és sportos karaktert kölcsönöz neki. Ez az RC-autó lenyűgöző nagy kerekeinek köszönhetően, amelyek kiváló tapadást biztosítanak, és lehetővé teszik, hogy könnyedén bejárja a különféle terepet. Függetlenül attól, hogy aszfaltról, füves területről vagy egyenetlen terepről van szó, ez az autó készen áll a kihívásokra.
 
A játék 1:16 méretarányban készült, ami azt jelenti, hogy egy igazi jármű hű mása, ami minden bizonnyal tetszeni fog a kis autórajongóknak.
Rugalmassága az egyik legnagyobb előnye. Ennek köszönhetően az autó bármilyen terephez alkalmazkodik, ami még izgalmasabbá teszi a szórakozást. Nem kell attól tartania, hogy az autó elakad, vagy nem bírja a nehezebb útfelületeket.
A vezérlés távirányítóval történik, amely lehetővé teszi a jármű teljes irányítását. Könnyedén hajthat előre, hátra, fordulhat és manőverezhet, így bárhol elkészítheti saját versenylátványát.
Ez a távirányítós RC autó tökéletes ajándék gyerekeknek és tinédzsereknek, akik szeretnek távirányítós autókkal játszani. Sok örömet és szórakozást nyújt, valamint fejleszti a koordinációs és tervezési készségeket
 
készlet tartalma:
- RC autó
- távirányító
-USB töltő
- eredeti csomagolás
 
jármű méretei:
28cm x 15cm x 17cm
 
távirányító méretei:
18 cm x 15 cm x 8 cm
 
doboz méretei:
39 cm x 20 cm x 21 cm
 
A távirányító tápellátásáról két darab 1,5 V-os AA elem gondoskodik , melyeket a készlet nem tartalmaz.
CE tanúsítvánnyal rendelkezik , és megfelel az EN71 szabványnak. A játék 6 évesnél idősebb gyermekek számára készült .

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "RC Car Big Wheels 1:16 Black Red Kormányozható 14756" című hirdetést látja. (fent)